reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziewczyny i u nas wcale nie jest dużo lepiej to chyba natura taka faceta ! Ale dobra nie narzekam bo przynajmniej rano M się zajmie młodym tylko co to jest na cały dzień .. ehhh...
annete oj tak szkoda naszych nerwów i może jak dzieciaczki podrosną będzie lżej ..

reklama
Hej :)

Skonczylam Greya... i tez poszukuje czegos nowego. Zanetaa podaj tytul :) ja uwielbiam czytac, ale zbyt mocno przywiazuje sie do bohaterow...a po skonczeniu czuje zawsze jakis taki niedosyt...

Annte - wspolczuje nocki
Fiore - zdrowka dla Leo
Kattul - zdrowka i cierpliwosci
Zaneta - wspolczuje przecyc

Milego dnia :)

Mój Seba tez nie raz nie umie uspokoić małej. No i tłumaczy sie tym,że on wstaje przed 3 w nocy do pracy i jest zmęczony a ja nie pracuje i to ja jestem od zajmowania się dzieckiem..
Bawi się z Laurą ale czasem chciała bym żeby sie bardziej zaangażował .

Kurcze Laura ciągle wszystko wyciąga z przybornika i wyrzuca na ziemie ;/ musze chyba jakas półke zrobic czy cos zeby moc gdzies te rzeczy trzymac :wściekła/y:

i po co to wszystko przyborniki baldachimy>>>????
ja juz baldachim schowałam bo Laura szarpała za niego no i ten przybornik tez bede musiała zdjąć :( kurcze nie mam gdzie tego trzymać ;/

Oj, Pieszczoszka nic mi nie mów o braku miejsca :( na szczęście koleżance w czerwcu urodzi się córeczka to wydam większość rzeczy, choć przyznam szczerze, że mi ich żal.

Hej

u nas nocka też niezaciekawa , małemu ciągle korek wypadał z buzi ,zaraz był ryk i trzeba bylo podawac non stop ...i jeszcze obudzil sie przed 7 i byl wyspany :baffled: za to ja gorzej:angry:

zanetaa podaj tytuł ??? ciekawie sie zapowiada :-p

pogoda sie zepsuła a miało być słoneczko i gdzie jest ja się pytam ????:baffled:

Melduje ze zyjemy.... inhalujemy sie i nie jest tragicznie- inhalacje pomagaja co mnie cieszy- dojrzewam do zmiany pediatry- chyba od nastepnej choroby-przeziebienia idziemy do kogos innego.

Suzi
jak u was wygladamy te dusznosci u Aliego? mial je non stop czy tylko rano po calej nocy? robilas tez inhalacje z salbutamolem?
Kochanie dusznosc polega na tym ze dziecko o wiele szybciej oddycha,ma mocno spłycony oddech i wydaje dzwieki przy wciaganiu powietrza. Ewidentnie majac z tym problem. Nie wiem jak to wytłumaczyc:-:)-(

U nas noc koszmarna , 2 z rzędu! za to mamy dwie dolne 1! Dzis okrutnie marudzi, popłakuje i juz sama glupieje od czego:-( czy cos zaczyna sie dziac ze zdrowiem czy to ciąg dalszy zębow:confused: Ojjj moja siwizna poszerza swój obszar!:wściekła/y:

Ps jeszcze 2 miesiące i koczymy roczek :szok::szok::szok:

reklama
Do góry