reklama
anik.
Mama Krzysia :)
kasiula ja mam format na czytnik 3 części... to mogę wysłać jak chcesz ;-)
W kolejce do czytania czeka jeszcze Masłowska - "Kochanie, zabiłam nasze koty" i "Paw królowej". A koleżanka poleciła mi "Trylogię Czarnych Kamieni", ale to fantastyka więc nie każdy lubi. Wczoraj zaczęłam czytać pierwszą część i cóż - zapowiada się tak, jak lubię, może nawet Goodkindowi dorówna Ach, no i właśnie wyczekuję niecierpliwie lipca, kiedy to premierę ma mieć "The first Confessor (Legend of Magda Searus)"
Zanetaa - ja mam to samo, tęsknię za bohaterami normalnie... co do Greya - musiałam zrobić sobie od niego przerwę i wrócić po pewnym czasie i powiem tak... gdyby nie to, że jest napisany lekko koszmarnym językiem, to ta seria jest ekstra! Tylko E. L. James nie ma talentu pisarskiego, nie ma się co czarować... Co do oparzenia rączki - na wątku o rozwoju wczoraj napisałam co mój genialny syn zrobił
Co do facetów... powiem tak, mój Maciek wcześniej pomagał mi więcej, ale wcześniej miał mniej pracy a teraz nie ma go całymi dniami w domu, a jak wraca, to jeszcze zajmuje się jakimiś dodatkowymi projektami, więc czasami się wkurzam, ale z drugiej strony cieszę się, że udało nam się odłożyć na remont domku... że nie boimy się czy nam wystarczy pieniędzy do kolejnej wypłaty, że da się coś odłożyć... Że mogę kupić coś porządnego sobie, jemu czy Krzysiowi... Więc coś za coś niestety :---( Żyjemy w takich czasach, że człowiek cieszy się z każdej dodatkowej pracy :--( I tak zawsze wieczorem kąpie go, usypia i zazwyczaj biega na każde stęknięcie...
W kolejce do czytania czeka jeszcze Masłowska - "Kochanie, zabiłam nasze koty" i "Paw królowej". A koleżanka poleciła mi "Trylogię Czarnych Kamieni", ale to fantastyka więc nie każdy lubi. Wczoraj zaczęłam czytać pierwszą część i cóż - zapowiada się tak, jak lubię, może nawet Goodkindowi dorówna Ach, no i właśnie wyczekuję niecierpliwie lipca, kiedy to premierę ma mieć "The first Confessor (Legend of Magda Searus)"
Zanetaa - ja mam to samo, tęsknię za bohaterami normalnie... co do Greya - musiałam zrobić sobie od niego przerwę i wrócić po pewnym czasie i powiem tak... gdyby nie to, że jest napisany lekko koszmarnym językiem, to ta seria jest ekstra! Tylko E. L. James nie ma talentu pisarskiego, nie ma się co czarować... Co do oparzenia rączki - na wątku o rozwoju wczoraj napisałam co mój genialny syn zrobił
Co do facetów... powiem tak, mój Maciek wcześniej pomagał mi więcej, ale wcześniej miał mniej pracy a teraz nie ma go całymi dniami w domu, a jak wraca, to jeszcze zajmuje się jakimiś dodatkowymi projektami, więc czasami się wkurzam, ale z drugiej strony cieszę się, że udało nam się odłożyć na remont domku... że nie boimy się czy nam wystarczy pieniędzy do kolejnej wypłaty, że da się coś odłożyć... Że mogę kupić coś porządnego sobie, jemu czy Krzysiowi... Więc coś za coś niestety :---( Żyjemy w takich czasach, że człowiek cieszy się z każdej dodatkowej pracy :--( I tak zawsze wieczorem kąpie go, usypia i zazwyczaj biega na każde stęknięcie...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
drasia widze,że Twoje dziecko w żłobku świetnie się odnajduje
Witam po małej przerwie.Cały czas czytam forum tylko jakoś brak weny by pisać no i czasu bo Hania szaleje po całym domku bo od tygodnia raczkuje na całego a jak widzi że siedzę na kompie to chce do mnie na kolana i wali w klawiaturę więc pisanie odpada a po za tym jak Łukasz jest po pracy w domku to spędzamy dużo czasu razem bo mi znowu niedługo jedzie do Niemiec do pracy.My odpukać zdrowe od końca listopada żadnego przeziębienia nie ma więc super, nocki też fajne.
Kciuki za wszystkie chorowitki i ząbkujące dzieciaczki.
Kciuki za wszystkie chorowitki i ząbkujące dzieciaczki.
azula
Fanka BB :)
witam po 24 godzinnym detoksie;-):-)Musiałam odgruzować tzw pokój dziecka zrobiłam wymianę rozmiarów za małych na aktualne.zajeło to tyle czasu bo gąsienica -córuś bardzo upierdliwa no,a teraz się drze i koniec pisania nie wiem czy nie wracamy do świata według ząbich:-(
natalka1704
co tu dzisiaj takie pustki bbetki ???
czyżbyście zbierały siły przed jutrzejszym szaleństwiem pączkowym ???:-) u mnie to jutro zapewne bedzie wyglądało tak :
czyżbyście zbierały siły przed jutrzejszym szaleństwiem pączkowym ???:-) u mnie to jutro zapewne bedzie wyglądało tak :
anik.
Mama Krzysia :)
Ja zaczęłam ten "Dotyk Crossa" czytać Jutro tłusty czwartek, oł jeeeee :-):-)
azula - liczę, że ta nocka będzie jednak lepsza, niż się spodziewasz ;-);-)
azula - liczę, że ta nocka będzie jednak lepsza, niż się spodziewasz ;-);-)
Martusia22267
natalka dlaczego wklejasz moje zdjęcie bez pozwolenia??!!!
anik ja mam tak samo że za bardzo przywiązuję się do bohaterów i jak książka się kończy to pojawia się jakiś niedosyt czy coś...
DrAsia widać że malutka super się czuję w żłobku i że fajnie tam dzieciaczki mają:-)
Ollena Twoja mała jest prześliczna
zanetaa Ty to zawsze dobre książki wynajdujesz;-)
azula fajnie się czyta Twoje posty
u nas wszystko ok dzień zleciał szybko po południu pojechała z S na zakupy i trochę poszalałam w coccodrillo bo teraz wyprzedaże mają więc mały dorobił się trochę ciuszków:-)
anik ja mam tak samo że za bardzo przywiązuję się do bohaterów i jak książka się kończy to pojawia się jakiś niedosyt czy coś...
DrAsia widać że malutka super się czuję w żłobku i że fajnie tam dzieciaczki mają:-)
Ollena Twoja mała jest prześliczna
zanetaa Ty to zawsze dobre książki wynajdujesz;-)
azula fajnie się czyta Twoje posty
u nas wszystko ok dzień zleciał szybko po południu pojechała z S na zakupy i trochę poszalałam w coccodrillo bo teraz wyprzedaże mają więc mały dorobił się trochę ciuszków:-)
reklama
azula
No malizna usnęła po wielokrotnym kneblowaniu:-) Na jak długo??? Zaproponowałam M by mnie skonsumował w ramach tłustego czwartku zamiast pączka;-)Mója brzusinka i pupejszyn pączusie jak najbardziej przypominają ociekają tłuszczykiem:-crazy:.Ide zalegać łoże bo kto wie co mnie czekaDobranoc
Podziel się: