reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
she - chwalisz, ze Twoj m taki powazny a mnie podpadl - ze to, ze jest taki uparty z wpuszczaniem suni do domu :no: Ona jest mila i slodka bo to jeszcze szczeniak a problemy, jak z kazdym ssakiem, zaczna sie, kiedy wejdzie w wiek dojrzewania (tak, tak, psy tez sa krnabrnymi nastolatkami ;-))

kugela, wiedzialam ze Ci sie to nie spodoba i szczerze dziwilam sie ze wczesniej nic nie napisalas na ten temat ;-) wierz mi, ze nie bylo latwo z przegadaniem mu zeby byla w kotlowni (a kotlownia jest w domu, oddzielona jednymi drzwiami od reszty pomieszczen). tak naprawde to on nie jest jakos bardzo uparty ale broni tego co wyniosl z domu... u niego w domu zawsze psy byly na zewnatrz wiec on nie chcial nawet slyszec o tym zeby nasza sunia weszla "na pokoje". i moj m nie jest jakims wielkim milosnikiem zwierzat... ja sie ciesze z tego ze udalo mi sie zrobic jej kacik tam gdzie ma bo z tym tez nie bylo latwo...

anik moja duzzzzo sika bo duzzo pije :D herbata,woda soki...

Pielucha po nocy ciężka strasznie:D a LAura w nocy pije 2 razy mleko (po 125ml) i herbatki w nocy moze z 80ml.

aga rewelacja ten rowerek!!!!!!!!!

jeanta Laura ma jakieś 74-75cm ale ubranka nosi juz na 80-86

Ja mam 175cm
Seba ma 176cm

she szkoda,że sunia nie jest w ciepłym domciu w Twoich objęciach ale z drugiej strony lepsza kotłownia niż buda i łańcuch na polu.
A mąż może z czasem bardziej się przekona do zwierząt.

Anik moj tez ostatnio ma suchawe te pieluchy- ale moj tez nie pije az tak strasznie duzo jak twoj- co mnie szczerze mowiac martwi i smuci:-(
Annte bodbudowalas mnie troche piszac ze nie lubisz spac z Nina- juz czulam sie jakims odmiencem bo ja tez nie lubie spac ze swoim synkiem- drzemki i owszem- uwielbiam przy nim sie budzic- ale w nocy nie potrafie swobodnie spac i sie wyspac wiedzac ze musze uwazac bo obok lezy synek:zawstydzona/y:

z nowosci- moj synek siada juz samodzielnie od wczoraj (wreszcie skoncza sie krzyki zeby go posadzic jak sie przewroci na brzuszek ;-)) a od dzisiaj stoi i probuje tego za kazdym razem- stalo sie to jego celem zyciowym:-p lozeczko zostalo obnizone;-) choc w nocy to on jest w spiworku wiec raczej nie przywita nas poranny stojacy synek :-p

she - na pewno to jakas poprawa ale jednak rozwiazanie daleko nieidealne :dry: Nie chce Cie podburzac przeciwko mezowi, wiec sie ugryze w jezyk. Mozesz sobie jednak wyobrazic, ze bylabym, delikatnie rzecz ujmujac, nieustepliwa :-p

Pieszczoszka: nasza tez ma 75 cm :) ale Laura wyglada na dluzsza! Tyle ze moj P ma 194 a ja 172 :) i duze stopy :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pocieszyłyście mnie ;-) właśnie kugela, w sumie ujęłaś to najlepiej - sika nieregularnie, bo zdarza się, że godzinę po przebraniu nadal sucho, a za kolejną godzinę można zabić pieluchą... ;-) No nic, będę sobie spokojnie obserwować. A może nasze dzieci się ukulturalniają i powoli przestawiają na większe sikanie w dzień? A w nocy będzie sucho? ;-)

Zaneta jaki to rowerek????? który Barti dostał bo skoro tak wytrzymały to proszę od dane bo też bym zakupiła :-)

reklama
Do góry