reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

hejka! ja tylko na chwile bo jakos od 3 dni brak czasu na dluzsze posiedzenie przy kompie.
Naszym bobasom chcialam zyczyc wszystkiego co najlepsze. Hanulka, Lena, LAura, Leo, Polunia, Franio, Adaśko buziaki od forumowej cioteczki
h070.gif
h070.gif
h070.gif

reklama
Anik u nas pampek po nocy zawsze pelny
Buziaczki dla kolejnych miesieczniakow!!!!

Mlodemu chyba ida kolejne zabki bo wczoraj zrobil przez dzien 8kup i dzis juz 5 ,do tego stan podgoraczkowy mial, znow mu wyskoczylo uczulenie od sliny tak samo jak ostatnim razem jak wychodzily zabki.

pieszczoszka ja jeszcze nie myslalam jaki prezent na roczek ale moze taki rowerek http://www.toys.ie/Smart-Trike-Recliner-4-in-1-!103020-prd.aspx

Ostatnia edycja:
U nas pampers mokry ale Nelka je 3 razy w nocy!! A i rano przewanie jest odrazu kupa :)

Mi sie podobaja takie baseniki z kulkami w srodku:) jesli ma ktos ogrodek :) mozna kupic taki basenik pompowany i dokupic kuleczki no w komplecie jest ich malo :(

My mamy rozowego konika na biegunach :) jest niezla zabawa ale oczywiscie trzeba dzidzia trzymac :) wklejam foto na odpowiednim watku :)

Pieszczoszka1988: Laura wyglada na b dluga!! Ile ma dlugosci? Jestescie z mezem wysocy?
Annte: piekne niebieskie oczka :)
As 76: super zdjecia z mala kokardka we wloskach :)
Ollena: najlepsze foty to te w koszu na pranie :p

Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny moze mi pomozecie i powiecie o co tu chodzi. bo na zamkniety dodałam jakis czas temu zdjecie Oli i dostałam jakis tam raport i weszlam na ta strone i jest tam takie cos w miejscu gdzie dodajemy komentarze do dodanych przez nas zdjec nizej pojawiło si etakie cos moj aniołeczek i data to jest dodana przezemnie a nizej pisze dodane przez mamahelenki
mój aniołeczek
Zdjęcie dodane7-12-2012, 19:31Albumpół roku- rokDodane przezMamaHelenki

reklama
buziaki dla wszystkich miesieczniakow takze ode mnie :-)

wikasik i inne spiace z maluchami mamy
: ja tez lubie spac z wredziolkiem. Problem jest to, ze on nie chce spac inaczej jak ze mna. Tzn. krotkie drzemki potrafi sobie uciac i w wozku i w samochodzie i w chuscie i na tacie ale prawdziwy sen liczy sie tylko z mama. A idealnie byloby, gdyby umial spac i ze mna i w swoim lozeczku. Drugi problem to nocne markowanie :baffled:

she - chwalisz, ze Twoj m taki powazny a mnie podpadl - ze to, ze jest taki uparty z wpuszczaniem suni do domu :no: Ona jest mila i slodka bo to jeszcze szczeniak a problemy, jak z kazdym ssakiem, zaczna sie, kiedy wejdzie w wiek dojrzewania (tak, tak, psy tez sa krnabrnymi nastolatkami ;-))

anik - nasz tez zaczal mniej sikac tzn. moze nie tyle mniej co nieregularnie - wczesniej pielucha byla zawsze zlana i zawsze ciezka a teraz ma pory bardziej i mniej intensywnego sikania. W nocy na przyklad siusia znaczaco mniej, choc ciagnie cycka co 2 godziny "do dna" :-p

pieszczoszka - mnie sie osobiscie nie podobaja zabawki "samo jezdzace" (tzn. z silniczkiem, akumulatorem czy czym tam jeszcze) dla dzieci - wole takie napedzane sila miesni, bo wtedy dziecko oprocz frajdy ma jeszcze ruch. Konik na biegunach to bylo zawsze moje marzenie. Moj malz mial jako dziecko i uwielbial :-)

nuta - wywal wszelkie choinki i inne zapachy z auta! Juz od dawna telewizja w DE trabia, ze to 100% trucizny i to dosc silnej :wściekła/y: Ze stara praca mam gratulowac, ze wrocil, czy wspolczuc, ze pracuje na urlopie, bo juz sie pogubilam? ;-)

zanteaa - to teraz bede sie goraczkowac razem z Toba, choc ksiazki nawet w rekach nie mialam :-p Ale mysle, ze ona juz jest stracona - ktora to sie tam bowiem daje wrogom lizac po cyckach :-p Ile tomow ma ta seria? Moze final bedzie w epilogu ostatniego ;-)
Co do dzieci: tylko nie przesadzaj w straszeniu przed przedwczesna ciaza, bo albo sie wogole nie doczekasz wnukow albo dopiero na emeryturze :-p Pisze serio - moje bezdzietne znajome tak wlasnie byly straszone, ze sie zestrachaly na calego :sorry2:

Do góry