suzi - no to świętujemy w tym samym dniu
my też już 6lat razem, ślub był 2,5roku temu, ale skoro byliśmy ze soba i mieszkaliśmy to dla mnie ważniejsza jest własnie rocznica 6 stycznia. życzę setki razem
kilolek - ja Ci powiem coś lepszego - kupiliśmy choinkę w doniczce, jak co roku (poza przygodnimi świętami ze złodziejkami) dzisiaj sypie się od dotknięcia lub nawet jak ktoś koło niej przejdzie i zrobi "wiatr". okazuje się bowiem, że choinka jest cięta i wsadzona do doniczki
Pieszczoszka - a nie lepiej jest przygarnąć pieska, którego nikt nie chce? który jest samotny i opuszczony? dla mnie wygląd nie miałby znaczenia. Atosa już mieć nie będziesz, chyba nie chcesz go zastąpić?
jeśli zaś chodzi o dziecko to ja Wam coś powiem. ludzie pracujący w schronisku nie patrzą na dobro dziecka, a psa. w domu gdzie jest małe dziecko to ono jest najważniejsze, nowy pupil nie będzie rozpieszczany, nie będzie spał na łóżku z właścicielami, dostawał kurczaka z talerza. dziecko będzie miało pierwszeństwo, tak więc nie wyjdzie na spacer kiedy będzie chciał tylko kiedy będzie mógł, czyli po karmieniu, drzemce, czasem płaczu.. do tulenia i ściskania będzie Maluch, a nie pies i jak troszkę podrośnie to piesek pozna co to ciągnięcie za ogon i uszy..
Natalka - dziękuję, że pamiętasz. ciągle nic, w nocy obudziłam się zlana potem przeświadczona, że jestem w ciąży, nie mogłam już zasnąć i tak dotrzymałam karmienia, przewijania i tysiąca spacerków żeby zakorkować, uśpiłam się dopiero nad ranem jak się w końcu uspokoiłam, bo przecież nie mogę być w ciąży. muszę się w końcu wybrać do innej apteki i zrobić test. bardziej niż ciąży obawiam się powodu opóźnienia.. na 4 miesiące jedna @.. to chyba nie dobrze.. pod koniec września miałam iść na wyniki cytologii, ale jakoś nie miałam czasu - dzieciaki cały czas chorują.. już podczas badania by problem - lekarz nie mógł pobrać, za 3 wizytą się udało, 4 podejściem i z bólem.. już wtedy mówił, że mu się to nie podoba.. niby po porodzie miałam 3 @ normalnie, ale wymuszone przez plastry, dopiero jak odstawiłam to pojawił się problem..