reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
hej wszystkim

my nadal chorzy kaszlemy ,kichamy i smarkamy i cos nie chce nam minac :angry: masakara .......

wiec she, olisiaa łącze sie w bólu i &&&& za szybkie wyzdrowienie :tak:

dusia oby szpital juz was ominal &&&
suzi wam tez zdrówka i spoznione naj naj dla Alusia :*

wiecej nie pamietam bo fatalnie sie czuje do tego przyszedl jeszcze @ i to plus przeziebienie powoduje ze chodze jak zombie .

zanetaa dalej @ brak ??? mi to juz drugi miesiac sie spoznial ok tygodnia ...a byl na poczatku taki regularny i duupa :wściekła/y:

miłego dziewczyny...

Dusia: duzo zdrowka dla malego :)
Paulinka88: zycze Ci dziewczynki :) nawet bez kiteczek :)
Pieszczoszka1988: jaka to hustawka?? Wyglada super!!

U nas leje od rana!!!! Mala wlasnie zjadla mandarynke i jedno ptasie mleczko :) mniammmm :)
Milego dnia :)

suzi - no to świętujemy w tym samym dniu:) my też już 6lat razem, ślub był 2,5roku temu, ale skoro byliśmy ze soba i mieszkaliśmy to dla mnie ważniejsza jest własnie rocznica 6 stycznia. życzę setki razem;)

kilolek - ja Ci powiem coś lepszego - kupiliśmy choinkę w doniczce, jak co roku (poza przygodnimi świętami ze złodziejkami) dzisiaj sypie się od dotknięcia lub nawet jak ktoś koło niej przejdzie i zrobi "wiatr". okazuje się bowiem, że choinka jest cięta i wsadzona do doniczki:wściekła/y:

Pieszczoszka - a nie lepiej jest przygarnąć pieska, którego nikt nie chce? który jest samotny i opuszczony? dla mnie wygląd nie miałby znaczenia. Atosa już mieć nie będziesz, chyba nie chcesz go zastąpić?
jeśli zaś chodzi o dziecko to ja Wam coś powiem. ludzie pracujący w schronisku nie patrzą na dobro dziecka, a psa. w domu gdzie jest małe dziecko to ono jest najważniejsze, nowy pupil nie będzie rozpieszczany, nie będzie spał na łóżku z właścicielami, dostawał kurczaka z talerza. dziecko będzie miało pierwszeństwo, tak więc nie wyjdzie na spacer kiedy będzie chciał tylko kiedy będzie mógł, czyli po karmieniu, drzemce, czasem płaczu.. do tulenia i ściskania będzie Maluch, a nie pies i jak troszkę podrośnie to piesek pozna co to ciągnięcie za ogon i uszy..

Natalka - dziękuję, że pamiętasz. ciągle nic, w nocy obudziłam się zlana potem przeświadczona, że jestem w ciąży, nie mogłam już zasnąć i tak dotrzymałam karmienia, przewijania i tysiąca spacerków żeby zakorkować, uśpiłam się dopiero nad ranem jak się w końcu uspokoiłam, bo przecież nie mogę być w ciąży. muszę się w końcu wybrać do innej apteki i zrobić test. bardziej niż ciąży obawiam się powodu opóźnienia.. na 4 miesiące jedna @.. to chyba nie dobrze.. pod koniec września miałam iść na wyniki cytologii, ale jakoś nie miałam czasu - dzieciaki cały czas chorują.. już podczas badania by problem - lekarz nie mógł pobrać, za 3 wizytą się udało, 4 podejściem i z bólem.. już wtedy mówił, że mu się to nie podoba.. niby po porodzie miałam 3 @ normalnie, ale wymuszone przez plastry, dopiero jak odstawiłam to pojawił się problem..

zaneta to nie chodzi o zastąpienie nawet po prostu tak mi weszło w głowe,że musze mieć podobnego psa... Moja mama też innego nie chce..

zanetko nie zgodze sie co do rozpieszczania;) bo piesek by mogł bez problemu spać w łózku z nami i kurczaczka z talerza tez by pewnie dostał;)

Co do spacerów będzie miał kto z nim wychodzić przecież jest tata,mama,Seba i ja:)

A jeśli chodzi o ciągnięcie za uszka czy ogonek : dziecka idzie nauczyć : NIE WOLNO I TYLE !

Pieszczoszka1988: ale slodkie te hustawiki :) szkoda ze nie mam miejsca na taka :( myslalam ze to taka na drzwi wieszana :(

Zanetaa: zrob ten test :p bo Ci sie juz po nocach sni :p

Wiatam :)

&&&&&&&&&&&&&&& i ;************* dla chorowitek i chorutkich maluszków :********

Ja dziś jakaś taka nieogarnięta :p niby mam posprzątane, niby dziecko nie płacze bo coś nie tak a ja ciągle chodzę i doszukuję się problemów w domu...
Mam jeszcze do przebrania kilkanaście kilogramów warzyw które dostałam :p

Buziam :*

zanetaa w tej chwili dostajesz ode mnie wirtualnego kopa w tyłek !:angry: matka dwójki dzieci i taka nieodpowiedzialna :angry:ale mi juz do lekarza ....tym bardziej ze mówisz ze może sie cos dziać:angry:

sory ze tak cie tu zrugałam ale moja mama tez tak zwlekała z pojsciem do lekarza a teraz bedzie musiala isc 2 raz na "czyszczenie " i znowu próbki do analizy jak cos znowu wyjdzie nie halo pomimo brania teraz caly czas hormonów to bedzie miała tam wszystko wycinane ...więc ino biegiem mi ,z dziecmi na ta chwile bedzie maił kto zostac wiec bez wymówek !

reklama
witajcie z nowosci powiem wam tyle przyjechałam z mała od lekarza i zdiagnozowali u niej ostre zapalenie krtani, dostała zastrzyk w pupke i tablektki encorton, które ponoć maja bardzo duzo skutków ubocznych- tak mi siostra powiedziala i była przerazona tym lekarka ze przepisala Oli taki lek, miejmy nadzieje ze nic po nim jej ni ebedzie. Jestem przerazona. Ola na dodatek strasznie kaszle i charczy i ciezko oddycha, ze co chwile chodze do łóżeczka sprawdzac czy wszystko ok. Jednym słowem mówiac MASAKRA!!!!!!!

dla wszystkich chorowitków duzo zdrówka i trzymam kciuki za szybka poprawe
annte jestem pod wrazeniem tych ślicznych kiteczek u Twojej lali, sa cudne :)

Do góry