reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Heheheh nie chodziło mi o skladanie życzeń :-D:-D:-D za które oczywiście serdecznie dziekuje w imieniu Alutka :* lecz o sam fakt przemijającego czasu. To co było dzis, wczorej przechodzi do historii :eek: Jeszcze chwilka i roczek! :szok:

Pieszczoszka serce bo głupio mi było dziękować za post nie będąc do konca pewną ze chodzi o mnie...za to teraz serdecznie dziekuję :* :* :* mam nadzieje ze jutro uda mi sie odpalic gg...;-)
Olisiia mocne kciuki aby szybko przeszlo Oleńce :* &&&&&&

reklama
pieszczoszka powdzenia. u nas są taie same procedury. Znajomi brali psa ze schroniska to najpierw mieli jakies potkanie, później niespodziewaną wizytę w domu a jak już dostali psa to na weekend i w poniedzialek przyszli sprawdzic czy sa pewni itd i jeszcze póxniej mieli jeden niespodziewany nalot. Doslownie jak opieka spoleczna :-D

Suzi najlepszego na rocznice i na 9 miesięcy.

Anik moja tez bardzo długo ustawiała się do raczkowania i tylko balansowała a później rzucała się na brzuch i pełzała.

Ja choinke musze jutro rozebrac, bo sypie się dziadosko a Zuza już w sumie rozpoczęła rozbieranie, bo podłazi i ściaga wszystko, a ze się sypie to calusieńkie ręce w igłąch i do buzi :szok: w przyszłym roku musze pojechac na plantację i własnoręcznie tuż przed wigilią urabać, bo co z tego, ze ja kupiłam choinkę 3 dni przed świetami jak ona pewnie na placu stała z miesiąc :wściekła/y:

Witajcie, może w końcu dam radę napisać.

Suzi, buziaki dla Aliego na urodzinki i zdrówka, zdrówka, zdrówka!

Olisiaa, również zdrówka!

I dla wszystkich chorowitek!

Pieszczoszka, powodzenia, super że adoptujesz psiaka!

Azula, szkoda, że kończysz cycowanie, ale i tak długo karmiłaś. Ja nie wyobrażam sobie przestać.

Ninka rządzi nami jak chce, szczególnie w nocy, budzi się około 2 - 3 w nocy, biorę ją na karmienie do łóżka i oczywiście przysypiamy razem, kiedy chcę ją odłożyć do łóżeczka to robi wielkie oczy i zaczyna płakać, albo co gorsza kłócić się ze mną, więc biorę ją z powrotem do łóżka a ona jeszcze za nim położę ją na prześcieradle to już śpi, mruczy, posapuje, wtula się no i nie da się odłożyć :-D Ależ ja ją kocham!

U nas ok, marudzenie trochę ustąpiło, zębów nie ma, ale dziąsła spuchnięte na maksa.
Chyba tyle.

Pozdrowienia i buziaki!

Annte: wlasnie mialam Ci pisac ze tak strasznie zazdroszcze tych kiteczek co ma Ninka :( moze na roczek nam sie uda zrobic jakas mala :)
Slodko :)

Jeanta, dzięki ale nie jest tak prosto z tymi kitkami, bo od kilku dni Ninka wyrywa spinki z włosami a gumki ściąga i próbuje zjeśc :szok: a grzywa wpada jej do oczu!
Ja za to zazdroszczę Ci dwóch kreseczek :-p

Annte: ale jak slodko wyglada :) ja tez mialam takie kitki w tym wieku no ale nasza mala niestety w tate poszla :)
A co do dwoch kreseczek to pewnie ciezki okres bedzie :) obym tylko nie wymiotowala tak jak z mala :)

reklama
Pochwalić się chciałam, Gabryś śpi :-D Jedyna zmiana - kąpiel godzinę wcześniej. Mam nadzieję, że uda się to utrwalić... :-p

annte - Gabrysiowi też grzywa na oczy zaczyna lecieć i mam problem :-p z jednej strony nie chcę mu ścinać włosków, cudne ma... a z drugiej idiotycznie wygląda facecik ze spineczkami, nawet czarnymi :-p

Do góry