reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

kugela, mnie się o 3 zdarzało - szczególnie, jak się z mężem w "Z Archiwum X" wciągnęliśmy :-p czasoprzestrzeń nie istniała :-D a teraz.... a teraz moje dziecię siedzi obok, bawi się grzechotką i jest najszczęśliwszy pod słońcem :-D ta kupa go wybudziła :dry: ale, że siedzi tak grzecznie, jakby go nie było, absolutnie mi nie przeszkadza ;-) a jak Wasze pociechy? Śpią?

p.s -> pochwaliłam go dzisiaj, że tylko okazjonalnie mi tak robił, i proszę :-D

reklama
w kazdym razie Wam powiem z doswiadczenia, ze wstawanie wczesniejsze nic nie daje: dziec nadrabia brakujace godziny snu drzemkami za dnia i wieczorem moze harcowac dalej, podczas gdy mama ledwo zipie :-p Ponadto mysle sobie tak, ze te mamy, ktorych dzieci grzecznie ida lulu o 19, bedac w ciazy nie chodzily o 19 spac ;-)

tak Was czytam od kilku godzin i się załamuję, zaocznie za Was, bo ja bym chyba harakiri popełniła jakby mi dziecię tak spać chodziło, szacun!
i ta sobie pomyślalam tez o tym wczesniejszym budzeniu tylko może nie tak z grubej rury o 7 tylko po pół godzinki wczesniej co 2 dni np? moze to by pomogło. Albo chociaz po kwadransie?
Z resztą zalezy co komu odpowiada. Ja i w ciązy i teraz chodzę spać dośc późno (1-2) ale potrzeba mi tego czasu dla siebie, na ogarnięcie domu w spokoju itp

Mój z dnia na dzień przesypia coraz dlużej :D dziś już jak na razie +6h po pierwszej butli. Teraz wypił 160 ml i zobaczymy czy wstanie za 2h czy może dotrzyma do 5/6.00. Teraz tylko mnie zastanawia czy wcześniej przyczyną częstych pobudek było to że się nie dojadał czy tylko to że chciał se podziamgać cycka. Za tym drugim bardziej obstaję :p

kilolek - u nas takie akcje przez zęby... wyje z bólu - to widać, ze nie są to jakieś tam marudy... już nie wiem sama jak mu pomóc, znowu dałam p/bólowy, bo się nie da :-:)-:)-(

reklama
anik. łączę się w bólu. A konkretniej Gabryś z Krzysiem. Właśnie też dałam mu Ibum, bo widać było, że z bólu płacze, a nie ze zmęczenia. Zasnął. Muszę w poniedziałek zrobić tour de apteka i poszukać tego vibocurolu bez recepty. A jak się nie uda to do lekarza podejdę po receptę. Ja w homeopatię co prawda nie wierzę, ale może Gabryś wierzy?

Do góry