reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
dziewczyny - torebeczka grająca, mówiąca - pełny serwis:) od kolegów Miśka z pracy, kupili jak się urodziła, ładny ubaw z niej mieliśmy:)

któraś daje Maluszkowi NAN? my dajemy, w dodatku nadal 1, tylko kaszkach nestle jest 2, więc Nutka ma mieszane. HA! przypomniało mi się jak moja teściowa zarzuciła mi, że próbuję zabić dziecko, bo w mleku Nan w chinach były jakieś szkodliwe sybstancje:Djazda była:)
nasze mleko, podwójne kosztuje 21zł. zareaz sprawdzę wagę.. 2x300g.

Olisia - Bartek miał zatkany kanalik łzowy i wylewała sie z niego ropka, jakoś jak miał miesiąc, kropliśmy i wyciskaliśmy ja masując małym palcem od nasady nosa do góry. Ale samo łzawienie? nie podrażniła go sobie jakąś zabawką?

Hej :)

Ja też chcę te diety! Bo Dukan nie dla mnie :no::no: Ale zaczęłam ćwiczyć Weidera wczoraj - matko, nie dość, że nie mam kondycji, to w dodatku się dźwignąć nie mogę jak powinnam (ale to ból pleców też tak działa) - w każdym razie - załamał mnie mój stan fizyczny :-D Co do balsamów chwilowo zaopatrzyłam się w Dove, ale wczoraj jakieś serum do biustu wyczaiłam - zacznę robić ćwiczenia na jędrność (.)(.) to i ten "napinacz" kupię i zobaczymy :tak: Trzeba się ostro za siebie zabrać, bo do lata niedaleko :szok::baffled:

Olisiaa my od urodzenia mieliśmy problem z kanalikiem - mały miał kropelki, przemywałam mu 3 x dz. oko i masowała. Przeszło.

U nas Bebiko jest najtańsze w Auchanie - 13 zł. za 350 g. Wczoraj kupowałam w Realu za 14 zł. W Biedronce się kompletnie nie opłaca...:no::no:

Zanetaa czemu Wy jeszcze na mleczku 1?

w jaki sposób masowac ten kanalik?
dietki wysłane do elci i jolka, anik poprosze o maila

anik. kondycji to ja tez nie mam :) a zaczełam cwiczyc z ewa chodakowska i chcialam wczoraj weidera ale juz nie dalam rady, dzis zakwasy jak cholera, zgiac sie nie moge :D

powiem ci ze jest ciezko, w dwoch cwiczeniach robie to wolniej niz ewa bo nie daje rady, a czasami robie np jedna serie. Ja wczoraj zaczełam dopiero ale jakos w listopadzie robiłam przez tydzien i po tygodniu to bez problemu szla całosc wiec mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie. Zakwasy sa ogromne

reklama
Moze sie skusze zobaczyc czy dam rade :p ale kurde cięzko bedzie :p tyle lat bez ćwiczeń :p hihihi tobie zycze wytrwałosci :D i silnej woli :D i wierze ze jest cięzko ;)

Do góry