reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka, anik - zasugerowałam się tokiem myślenia niemców i Kugeli (jeśli dobrze pamiętam), że mleko początkowe jest lepsze, bo podobne do mleka matki, te z "2" mają po prostu więcej kalorii.. jak wspmniałam Nutelka je kaszki z nestele a te mają NAN 2, więc nie jestem aż taką socjopatyczną matką:)

Sylwia, ale Ty ciekawska jesteś;p nie liczyłabym na ciążę, uprawialiśmy seks tylko kilka razy, poprzedni spóźnił się 3 tygodnie, nie mam żadnych objawów, a wierz mi - sprawdzam, czy cycki mnie bolą codziennie;p do tego choruję i to dość ostro, więc to pewnie dlatego. jest jeszcze opcja ominięcia jednej @ jak u Fiore. martwić się będę jak zacznę rzygać:)
;''''''

1d k fv mjdj l vdjm (czyt. pozdro, pozdro cioteczki!)

reklama
dzieki natalka, oj jest ciezko, ale narazie staram sie walczyc i nie poddawac i zobaczymy czy jakies efekty beda :) chciałabym do maja zrzucic te kg i oponke, ale zawsze moj zapał sie konczy po dwoch tygodniach a to dlatego ze musze ugotowac dla meza i przy okazji trzeba sprobowac a jak sprobuje to juz zjadam normalnie :(

natalko sprobuj i koniecznie daj znac ja po cwiczeniach

zanetko ucałuj dzieciaczki i tez je pozdrow od cioteczek z bb :D

Ostatnia edycja:
Suzi,Suse,Niuska,Zanetaa i reszta potrzebujacych &&&

Mnie wczoraj ponownie "poszedl" kregoslup,spedzilam pol dnia na e.r.Szpital mnie ominal,bo nie ma miejsc po sylwestrze.Nie jest kolorowo,od poniedzialku zaczynam badania,na razie jestem lezaca.
Dzieciaczki moje maja sie lepiej,Leo ladnie przespal noc,przespal potem 5h w dzien,razem z siostra i niedawno wstal,ale cos mu jedzenie nie podchodzi dzisiaj,wiec juz wiem ze nocka bedzie z pobudkami.
Trzymajcie sie cieplo!

dziewczyny moja mama 12 stycznia obchodzi 50te urodziny, moze macie jakies pomysły na prezent? dobrze by było zeby to było cos praktycznego. Na świeta dostała sweter i torebke

pieszczoszka, Olisiaa wbrew pozorom mam się czego czepiać w swojej figurze:tak: a najbardziej mi chodzi o brzuch tam to porażka jest:baffled::no: nie bez powodu muszę nosić pantalony babcine pod same cycki hehe:-p Olisiaa dzięki za dietkę:* co do oczka to my długo walczyliśmy jak był mniejszy byliśmy raz u okulisty mieliśmy kropelki, masowaliśmy mu ten kanalik ale ciężko mi to opisać jak to się robi:sorry2: trzeba uciskać delikatnie w stronę nosa ehhh pewnie nic Ci nie da ten opis:confused: wizyta na pewno nie zaszkodzi aczkolwiek u nas też samo w końcu przeszło tak z dnia na dzień:tak:
zanetaa dobre stwierdzenie: "ale my uprawialiśmy seks tylko kilka razy":-D to w trakcie kilku razy nie można zajść w ciążę?:-p oczywiście żartuje;-)
co do mleczka to my od początku jesteśmy na NAN i teraz to już 2 mamy.

Ostatnia edycja:
Ja po dentyscie jednak dałam 120zł wrr .

musze sie do auchana przejechać i kupić zapas bebiko (skoro tak tanio) :D

zanetka no ciekawa jestem czy jesteś w ciąży (ale jak nie planujesz trzymam kciuki za cioteczke &&& )

fiore Ty to sie umęczysz :( &&& za poprawę!

Olisiaa a może jakieś perfmu?

MArtusia jak byś miałą w takim razie mój brzuch chyba byś skoczyła z mostu hehehehe

Pieszczoszka jesli chodzi o perfum to ciezko cos wybrac zeby trafic w gust, zreszta moja mama ma zupełnie inny niz ja i dlatego ciezko jej kupic, ona sama sobie kupuje zreszta na polce widzialam kilka

Hej dziewczyny. Ja już od wczoraj w pracy po przerwie świątecznej i jak to na początku roku mam masę roboty więc i mniej się udzielam. Do tego dzisiaj byłyśmy na kontrolnym ważeniu i jest postęp bo Ula przybrała przez miesiąc 500g. Noc też jakby lepsza ale szału nie było. Teraz tak na szybko, jak już po kąpieli będziemy to jeszcze się odezwę.

Zanetaa mnie tam piersi nie bolały jak zaszłam w ciąże wiec tym sie nie sugeruj bo w kolejnej moze tego objawu nie byc :p ale trzymam kiuki zeby przyszedl @ mi tez teraz ciagle sie spoznia .

Olisiaa
hmm nie wiem bo my zawsze kosmetyki kupujemy :p portfel, dobre perfumy, albo bon upominkowy do jakiegos sklepu ???i sama sobie cos kupi ;) kup moze jeszcze dodatkowo np cos smiesznego bo to w koncu 50 ur. sa takie fajne dyplomy na ukonczenie 30-40-50 lat tylko nie wiem czy u was sa sklepy z takimi pierdołkami.

Pieszczoszka
jak masz Carefoura to jedz tam zobacz bo czesto tam tez sa obniżki i nie wiem czy tam czasem nie jest tansze niz w Auchan. ale kurde zapewne wszedzie podrożalo.

reklama
Pieszczoszka własnie sobie uświadomiłam ze ty tez bebiko kupujesz? a chyba kupowalas inne mleko długi czas? dobrze pamietam?

Do góry