Pieszczoszka, anik - zasugerowałam się tokiem myślenia niemców i Kugeli (jeśli dobrze pamiętam), że mleko początkowe jest lepsze, bo podobne do mleka matki, te z "2" mają po prostu więcej kalorii.. jak wspmniałam Nutelka je kaszki z nestele a te mają NAN 2, więc nie jestem aż taką socjopatyczną matką
Sylwia, ale Ty ciekawska jesteś;p nie liczyłabym na ciążę, uprawialiśmy seks tylko kilka razy, poprzedni spóźnił się 3 tygodnie, nie mam żadnych objawów, a wierz mi - sprawdzam, czy cycki mnie bolą codziennie;p do tego choruję i to dość ostro, więc to pewnie dlatego. jest jeszcze opcja ominięcia jednej @ jak u Fiore. martwić się będę jak zacznę rzygać
;''''''
1d k fv mjdj l vdjm (czyt. pozdro, pozdro cioteczki!)
Sylwia, ale Ty ciekawska jesteś;p nie liczyłabym na ciążę, uprawialiśmy seks tylko kilka razy, poprzedni spóźnił się 3 tygodnie, nie mam żadnych objawów, a wierz mi - sprawdzam, czy cycki mnie bolą codziennie;p do tego choruję i to dość ostro, więc to pewnie dlatego. jest jeszcze opcja ominięcia jednej @ jak u Fiore. martwić się będę jak zacznę rzygać
;''''''
1d k fv mjdj l vdjm (czyt. pozdro, pozdro cioteczki!)