reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Dostałam, przejrzałam i się skusze tylko chyba od następnego tygodnia bo muszę pokupować produkty:-) A jak sobie radzisz z tą ilością np 50gram jak to ogarniasz bo dla mnie to problem ale może przesadzam:-)
A i jeszcze jedno jeden arkusz to jeden dzień więc 3 arkusze to 3 dni i to jest przez 2 tygodnie tak czy coś zamotałam?:-)

Hej dziewczyny ;)

Kubuś dziękuje za życzonka bb ciotkom:***

Andav dla twojego synusia również naj naj :***

Olisiaa ja jeszcze nie zaczełam żadnej diety itp ale bym chciala cos w koncu za soba zrobic :sorry2: bede zapewne działac w niedlugim czasie wiec poprosze tez o dietki poczytam sobie i zobacze co i jak :tak: wysle ci maila na priv .

Mały juz po obiadku wiec troche jeszcze pofika i wysle go nynac :tak:
Ja zakupiłam lekarstwa więc mam nadzieje że mi przeziębienie szybko przejdzie już teraz :tak:

Do Bebikowych mam : Kurde wiecie jak mleko podrożało :shocked2::szok: 350 g kosztuje juz 14.99 zł :dry: no masakra jakas :baffled:...bede teraz tylko czyhać na promocje :tak:

miłego dnia kochane ;***

Suzi , Suse cały czas mocne &&&&

tak dobrze myslisz jeden zestaw składa sie z 3 arkuszy i taki jeden zestaw stosujesz przez dwa tygodnie, mozesz sobie zamieniac arkusze ja chyba zaczełam od drugiego bo bardziej mialam ochote na te zestaw jedzeniowy, po dwoch tygodniach przechodzisz do drugiego zestawu i znow stosujesz go przez dwa tyg i pozniej trzeci i tak samo.....i pozniej od poczatku....
na arkuszach pierwszych masz napisane, ktory zestaw stosuje sie jako pierwszy, pozniej drugi i trzeci. MAm nadzieje ze w miare jasno napisalam :)

natalka1704 masz racej bebiko strasznie podrozało w biedrze 500g było po 18zł a dzis T. kupił po 20zl
nie wiem po ile w schlecker bedzie bo tam kupowalam po 12-13zł za 350g
sorki ze tak post pod postem ale myslałam ze juz ktoras odpisze :p

Ostatnia edycja:
witajcie:)
no ja też ostro zaczęłam dietować aż wczoraj wieczorem wszamałam mcdonaldsa:-D:-D ale to wszystko wina S bo kupił nie pytając się czy będę jeść no a jak już było w domu to trzeba było zjeść.....:-D ale od dziś dieta S ma zakaz kupowania mi takich rzeczy;-) Olisiaa to ja też poproszę o dietkę, bo swojej jako takiej nie mam więc może warto spróbować tej Twojej jak sprawdzona jest:tak:
nadal kciuki za Aliego i Sarke... &&&&&&:*

zanetka nutelka ma boskie oczka i jaka dama juz torebeczka hehe

ja płace teraz za bebiko 500g 20.99

martusia ty to nie masz sie czym przejmowac przecież ty nie masz z czego schudnąć...
rozwalają mnie dziewczyny z takimi figurami i jeszcze narzekaja ..
Ja bym sie dała pokroić za taka fugure jak masz i nie zmienila bym nic i nie bała bym sie nawet jak by mi doszło co nie co

no chyba ,że ktoś chce schudnąć z kości na ości :p

aha i nie odbieraj tego jako atak :D Ja cie uświadamiam jaka jesteś laska i nie masz po co dietowac...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry