reklama
natalka1704
Fanka BB :)
No w Biedronie Bebiko jest za 19.99 zł 500 g a 350 g za 14.99 :/ jak bylam w rossmannie dzisiaj to tez bylo za 14.99 czyli wszedzie podrożało ....
dzieki za dietke poczytam sobie co i jak ...o ile bede miala silna wole i chęci to sie skusze
dzieki za dietke poczytam sobie co i jak ...o ile bede miala silna wole i chęci to sie skusze
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kurde a ja w biedro mam po 20.99 a nie 19.99
kubus buziaczki na 8 mies ;****
kubus buziaczki na 8 mies ;****
no wlasnie ta silna wola najgorsza, ja jej nie mam ale staram sie jakos wytrwac zeby zrzucic chociaz kilka kilogramow
dziewczyny mam pytanie bo nie wiem co zrobic od miesiaca Oli łzawi oko bylismy u lekarza i powiedziala ze to moze byc zapchany kanalik łzowy. Od urodzenia było wszystko dobrze a teraz od jakiego mies zaczeło jej łzawic i łza zostaje dookoła oka lub czasami saczy sie po policzu. Co mam zrobic isc do okulisty? ale boje sie bo jak czytałam jak wykonuja udroznienie to mi sie odechciewa.
Z tego co pamietam to zadne majówiatko nie mialo chyba takiego problemu. Co mam robic! Pomocy
dziewczyny mam pytanie bo nie wiem co zrobic od miesiaca Oli łzawi oko bylismy u lekarza i powiedziala ze to moze byc zapchany kanalik łzowy. Od urodzenia było wszystko dobrze a teraz od jakiego mies zaczeło jej łzawic i łza zostaje dookoła oka lub czasami saczy sie po policzu. Co mam zrobic isc do okulisty? ale boje sie bo jak czytałam jak wykonuja udroznienie to mi sie odechciewa.
Z tego co pamietam to zadne majówiatko nie mialo chyba takiego problemu. Co mam robic! Pomocy
Ostatnia edycja:
kasiula222
Ja bebiko kupowałam w biedronie 350 g za 17 z groszami chyba a 500 g za 19.99 NIe spotkałam sięz niższą ceną jak 16 zł za 350 g
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Olisia Laurze łzawiło długo oko .. miała przepisane krople nic nie dawały ,pozniej wizyta u okulisty i okulista tylko zbadał i powiedział ,że samo przejdzie i faktycznie tak było
A masowałas jej ten kanalik? nie wiem czy Ole gdzies zawiało i dlatego łzawi, bo wszystko było ok i od miesiaca zaczeło łzawic, na szczescie nie ropieje, wiadomo ze po nocy jakas tam mała ropka jest jak u wiekszosci z nas ale tak to ok
natalka1704
No z tym mlekiem to chyba zależy jak widać tez od miejsca zamieszkania. kasiu to drogo macie jak 17 za 350 g ja najtaniej kupowałam za 11.99 w promocji a normalnie bylo po 13.45 a teraz sporo podrożało.
Olisiaa a może zrób masaż tego kanalika ja nie wiem dokładnie jak sie go wykonuje ale poszukaj na necie i przemywaj swietlikiem a jak to nie pomoze to idz do lekarza moze zabieg nie bedzie konieczny tak jak u Pieszczoszki .
Ok ide sie walnac na wyrko , młody po wielu bojach zasnal to i ja skorzystam
Olisiaa a może zrób masaż tego kanalika ja nie wiem dokładnie jak sie go wykonuje ale poszukaj na necie i przemywaj swietlikiem a jak to nie pomoze to idz do lekarza moze zabieg nie bedzie konieczny tak jak u Pieszczoszki .
Ok ide sie walnac na wyrko , młody po wielu bojach zasnal to i ja skorzystam
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
raz masowałam tylko... a tak to pozniej tylko tymi kroplami albo sola f. i przeszło samo. Moze dla sw. spokoju zapisz mala do okulisty
reklama
poczekam jeszcze z tydzien i pomasuje ten kanalik i zobaczymy.
Co do mleka to przewaznie tez kupowałam po 13.45zl wszedzie ceny były podobne w jednym sklepie kupowałam po 12zł ale nie zawsze było, co szłam to nigdy nie moglam trafic bo tak szybko sie rozchodziło.
Powiedzcie mi jest jeszcze jakies tansze mleko niz bebiko?
Co do mleka to przewaznie tez kupowałam po 13.45zl wszedzie ceny były podobne w jednym sklepie kupowałam po 12zł ale nie zawsze było, co szłam to nigdy nie moglam trafic bo tak szybko sie rozchodziło.
Powiedzcie mi jest jeszcze jakies tansze mleko niz bebiko?
Podziel się: