reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Olisiaa to złóżcie się na jakis porządny komplet biżuterii z tatą i dokupcie jeszcze cos drobnego do tego kwiaty czy czekoladki i będzie super prezent na 50 ur :tak:

azula czemu nie doczytałaś książki niedole cnoty?? wspominałaś coś kiedyś na ten temat..
( ja przeczytałam jakieś 30 stron i strasznie ciężko mi sie to czyta ;/ )

Olisiaa a może po prostu zapytaj czego potrzebuje? Albo moze jakieś wyjście do kina lub spa?

Olisia my cały czas byliśmy na pepti bo Laura miała alergie na inne .Co mniej wiecej 3 tyg mieliśmy sprawdzać czy alergia minęła no i po ostatniej próbie nic sie nie działo więc alergia minęła :) z czego bardzo się ciesze :) więc jestem teraz na bebiko 2

jezeli chodzi o wyjscie do kina to mama nie lubi ale za to po internecie buszuje jak nie wiem, normalnie nałogowiec. o Komputerze i jakis plikach systemowych Wie o wiele wiecej niz ja, a liceum mialam informatyczne :D

zaneta dzieki za książkę

kasiula222
to niedrogo zapłaciłaś, bo ja w zeszłym roku za 3 wizyty zaplaciłam łacznie 550zł

Olisia my mamy zapchany kanalik od urodzenia. Stosuję masaże i pomaga. Trzeba uciskać oczko miedzy gałką a kącikiem 4x10 albo 10x4. I faktycznie pomaga ale każdy katar czy infekcja i akcja od nowa. Ja chodze do okulistki i Tobie też się radzę przejść. Tak od razu Was do szpitala nie skierują a lepiej miec pod kontrolą.

u nas też dzisiaj lalo ale zaliczyłysmy poranny spacer co by sę dziecko choć chwilę zdrzemnęlo. W południe posżłysmy po chlopaków do przedszkola a po południu do lekarza. Tak więc zmokłam jedynie 3 razy :/ uroczo.
Zuźka dostała krople z antybiotykiem na ropiejące oczka i fenistil zmaiast zyrteku, bo podejrzewam, ze to on jej nie daje spać. Kuba tak miał. W każdym razie od czego by nie było dzis leciusieńka poprawa. Widać światełko w tunelu.

Martusia - kilka razy, w dodatku z prezerwatywą, musiałabym mieć niesamowitego pecha żeby być 1% kiedy to zabezpieczenie zawodzi.. tak, tak... nazywają mnie szczęściarzem...

co do bólu cycków w ciąży - 2 razy miałam tą przyjemność, że już 2 tygodnie po zapłodnieniu nie mogłam ich dotknąć, a o zdejmowaniu stanika i matce grawitacji nie wspomnę..

prezenty? jeśli mama ma uwierzyć w prezent od męża to lepiej nich biżuteria będzie od niego:) to takie romantyczne;)

reklama
Do góry