reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka a o teraz będziesz robić u dentysty znów kanałowe ?? MI ostatnio robił kanałowe i bez znieczulenia i nic mnie nie bolało ładnie mi zęba dorobił bo sie w dodatku ułamał i jestem zadowolona zapłaciłam za kanałowe leczenie razem z leczeniem zęba z ropą (ok 8 wizyt) bo czyścił mi kanały bo nie mogłam antybiotyku bo karmiłam to zapłaciłam 250zł ile ty płaciłaś??

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Nocka w miare dobra wiec nie bede narzekala, mlody tylko od 2 dni nie chce jesc kaszki wogole z mlekiem tez problem ale jak go pomecze to wypije(jak widzi ze mu wkladam butle do buzi to kreci glowa na nie i zamyka usta), nie wiem co sie z nim dzieje mam nadzieje ze mu szybko minie.
Olisiaa wstyd sie przyznac ale jak narazie slabo mi idzie moje postanowienie , wczoraj pocwiczylam na orbitreku ale juz teraz codziennie bede cwiczyla. Musze jeszcze tylko przylozyc sie do diety, najlepsze w tym jest to ze mam dietke od kolezanki ktorej siostra rowadzi aerobik i robi diety dziewczyna ktore u niej cwicza i skubane chudna ladnie , wiec musze sie bardziej zmobilizowac i bedzie super efekt. Musimy sie wspierac. Olisiaa a jak idzie Tobie??
Dziewczyny wiadomo cos o Saruni i Alim??
Kataszy tez dawno nie bylo , soro dziewczyn o swietach jeszcze chyba odoczywa.
U Azuli to chyba syn jeszcze jest bo mial przyjechac.
Milego dnia majoweczki i duzo zdrowka dla chorowitkow

Olisiaa na razie ni jak ..
Bo ja tabletki kupie dopiero w lutym :( bo niestety teraz na dentyste duzo pójdzie ...

dziś będe mieć kończonego jednego zeba i musze dac 100zł.
do kanałowego mam jeszcze jednego zęba ,na razie jest zatruty.

kasiula kanałowe nie boli jeśli nerwy sa całkiem już martwe...
Mój jeden nerw był praktycznie martwy i on jakoś specjalnie nie bolał ale za to drugo to już masakra!!!

ja miałam 2 kanały w zębie i coś w nim jeszcze było ale nie pamietam co hehe
zdjęcie plus odbudowa i kanałowe wyszło mnie coś około 500zł ;/
jeszcze płaciłam osobno zatrucie innego zęba i leczenie i w sumie w tamtym mies wydałam coś około 800zł na dentyste ..

u mnie dieta ok od wczoraj zaczełam stosowac, nawet smaczne mam te posiłki :) zaczełam tez cwiczyc a dzis zakwasy ogromne ale co tam trzeba je rozruszac :)
do tego kupiłam sobie balsam wyszczuplajaco modelujacy z eveline- dziewczyny go polecały, wzielam sobie taki rozgrzewajacy :) no i czekam az przyjdzie suplement diety asystor slim :)))

Witam się i ja. Nocka ok, teraz młoda ucina sobie drzemkę:-) U nas pada więc ze spacerku nici niestety:no:
Ja też się chcę wziąć za dietkę jakąś ale koncepcji brak:no: Dziewczyny a na jakich dietach jesteście? Może któraś mnie zainspiruje:-)
Buziaki dla kolejnych miesięczniaków:-)

justynamika podaj maila to ci wysle mam dwie diety sprawdzone :)
na tej ktorej jestem kuzyna zona schudła 20kg a ta druga ja kiedys ja stosowałam i zeszlo ponad 10kg

reklama
Do góry