reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

hehe zaneta podeslij prosze jak możesz. ilonaurbanska@gmail.com
Mój kupił 2 pierwsze tomy teściowej na gwiazdkę a ona przekonana, ze to ja ostatnio zaczęła mi opowiadać :zawstydzona/y::-D nie wiedziałam gdzie mam się podziać :-)

mysio to przepraszam, nie wiedzialam, faktycznie musisz ściągnąć ile się da.

Ostatnia edycja:
reklama
internet mi sie cos wiesza, wiec nie moge za bardzo doczytac a z odpisaniem wogole klopot, wiec tylko tak pobierznie

Suzi - jestem w szoku! Oby to wszystko sie niegroznie skonczylo. I to jak najszybciej! Ile Ty przejdziesz, bidulo. Tule mocno!

3. tom Greya jest moim zdaniem tragiczny ale czytalo mi sie go blyskawicznie. Podobnie jak zanetaa uwazam, ze I byl najlepszy :-D

Sto lat dla Ninki :tak:

Ostatnia edycja:
Mnie też najbardziej podobała się pierwsza część Greya. Mam już za sobą 70% trzeciej części i podzielam zdanie dziewczyn-żadna rewelacja,takie trochę nijaki. No ale doczytam do końca :)

ja również uważam że I część Greya była najlepsza, zanetaa ja przy III części często po prostu omijałam sceny seksu nie czytając ich:-D:-D bo nuda jakaś ciągle te same teksty...;-)

Dzień dobry Kochane, dziś witam się już niestety zza mojego biurka w ...pracy:no:
U nas nocka fatalna, jak Mateuszowi udało sie zbić wieczorem gorączkę to nie chciał spać bo wyspał sie w dzień, w końcu jak zasnąl to Ola była wyspana...brr

Miłego dzionka:)

witajcie! nocka nawet nawet, dzis tylko dwa razy wstawalam w nocy z mlekiem do Oli czyli jest nadzieja ze bedzie coraz lepiej, nawet teraz w miare ładnie mleko wypila. Jak narazie marudzi mniej wiec zobaczymy co bedzie za pare godzin. Zaraz zajrze jej w buzke i zobaczymy jak sie ma zabek.
Na spacerek nigdzie ni epojdziemy bo jak narazie to u nas leje :(( wiec pewnie dzien spedze na zabawie z mała, moze cos poćwicze i posiedze na bb i fb :D
Miłego dnia majóweczki

A andav też nic nie widać ?? jeszcze może świętuje :)

U nas noc nie taka zła przy tym katarku jakoś mały przespał a dziś leje mu się dalej z noska , mieliśmy jechać na ćwiczenia ale odwołałam bo mały taki nie wyraźny w oczkach widać że go męczy ten katar , Do lekarza na razie nie będę szła bo gorączki nie ma tylko katar i kichanie ...
Dziś nie mam nic ciekawego do zrobienia w domu , obiad ze wczoraj , no to tylko ogarnąć kuchnie i sypialnie jak codzień więc może skończę drugą część Graya czytać , ale prawda jest taka że ta pierwsza była najlepsza bo ta mnie nudzi trochę i te powtarzane słowa co chwila to wręcz mnie wkurzają :)
Suzi trzymaj się kobitko trzymam mocne kciuki za Alusia oby nie było nic poważnego ..

kololciu gratki ząbka;)

Ja mam piersi jak balony!!! nic nie zmalały !!! cholera!!! ;(

zaneta o kurde!!! to duzo.... kiedy testujesz??

nie wyspana jestem..
Laura wstałą o 0:00 i nie spała do 2:00 wrr
Ja dzis mam dentyste ;/ znowu w tym mies bede dziadowac przez moje zęby!

reklama
Pieszczoszka wspolczuje dentysty....chyba nikt nie lubi wizyt u niego :(( trzymam kciuki za bezbolesna wizyte
Pieszczoszka i inne dziewczyny pragnace zrzucic zbedne kg jak wasze postanowienie noworoczne sie maja?

Do góry