reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Dobry wieczór :)

Zajrzałam dzisiaj Krzysiowi w buziałke - jemu szły 4 zęby naraz!:szok: Ma już górne dwójki i lewą jedynkę na wierzchu, prawa dopiero się przebija... Już znam przyczynę nocnych pobudek i pchania się do nas do łóżka... Mam nadzieję, ze jak mu wyjdą, to i spanie wróci do normy.

Święta i po świętach - zleciał czas, sama nie wiem kiedy... I od jutra szara rzeczywistość - Maciek do pracy :tak: Byle do weekendu :-p

reklama
No i wziął i na kolana buchnął, przy mojej i swojej rodzinie, tak więc jestem jakby narzeczona - kolejny tytuł mi doszedł:)

Zdrówka chorowitkom życzę - u nas, odpukac, od lipca zero chorób - ja kilka razy chorowalam, ale młody sie trzyma - oby tak dalej. Zmykam spac, bo rano do pracy - młody jeszcze nie spi - bawi sie... Całe swieta chodzil spac o 23-24 - ciocie i babcie nynkaly i nie mial motywacji do spania - oj, cieżki odwyk nas czeka;))

Papa:)

Flaurka, congratulations!!! :) teraz tylko czekac az narzeczona zamieni sie w zone :)

widze ze nie tylko u nas szpitalnie. Maly przeziebiony od tygodnia. goraczki nie ma tylko katar ale jutro wybiore sie z nim do lekarza jesli uda nam sie dostac.

cos jeszcze mialam napisac ale zapomniala :/ wychodzi niespanie od kilku nocy :/

hihi, Flaurka, gratulacje, tak z zaskoczenia to odwazny chlopak :-) Wiecie juz mniej-wiecej kiedy chcecie, czy na razie "powisicie" sobie pare latek jako narzeczeni? ;-)

Witam po swietach :) no coz przydala by sie dieta po tych smakolykach ale ... UWAGA!!!! Jestem w ciazy :) test dzis pozytywny :) ale dziwnie :p

Flaurka gratuluję :)

Ja objedzona tak,że szok.
Greya trzecią część czytam,jakby którąs była zainteresowana wersją na czytnik to tez mogę się podzielić. Mam plik skonwertowany do wersji mobi (kindle). Tą książką rozdziewiczam mój prezent gwiazdkowy ;-)

jeanta - WOW! gratulacje! :-)

anik - 4 zeby na raz! biedny Krzys ale za to pewnie bedzie spokoj na jakis czas :tak:

U nas choinka wywolala wilka z lasu: Oliver tak do niej pedzi, ze az z dnia na dzien z pelzania przeszedl na czolganie sie :szok: 2 metry pokonuje w 1 minute - ooooo! :eek: A wszystko oczywiscie po to, by oddac sie demolce :sorry::-)

reklama
kugela mam taką nadzieję... wiem też skąd te rzadkie kupska - wcale się nie dziwię, że tak zareagował jego organizm... Męczył się bidulek okrutnie z nimi... Teraz marzę, żeby się w nocy nie wybudzał....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry