reklama
Napisałam posta i go sobie skasowałam ;-) Chyba się nie dobudziłam jeszcze.
Super się czyta takie dobre wieści z rana.
Flaurka- gratuluję i czekam na zmianę statusu na FB ;-) i oczywiście też jestem ciekawa Waszych dalszych planów.
Jeanta- lepszego prezentu na te święta to chyba nie mogłaś sobie wymarzyć. Gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy, szybkiego i bezbolesnego porodu no i masę radości w powiększonym gronie ;-)
Kugela- współczuję przebojów rodzinno-prezentowych. U nas na szczęście święta w super atmosferze (pokłóciłam się z mężem dzień przed Wigilią więc w święta było już ok) a i prezenty wszystkie trafione.
Anik- mam nadzieję, że wraz z wyjściem zębów wasze problemy "kupkowe" i inne atrakcje się skończą. No i gratuluję imponującej liczby zębiszczy.
U nas jakby mniej szpitalnie. Ula już prawie nie kaszle, z nosa jej nie leci a humorek dopisuje. Jest duża szansa, że do soboty będzie już wszystko ok, co byłoby o tyle dobre, że w planach mamy obiad z dziadkami Uli. Może nawet przy tej okazji odwiedzimy jej prababcię z prezentem gwiazdkowym bo przez tą chorobę tylko z życzeniami zadzwoniliśmy.
My dzisiaj jeszcze posiedzimy w domu bo choć jest na + to jakoś tak niefajnie. Już lepszy byłby lekki mrozik.
Miłego dzionka wszystkim.
Super się czyta takie dobre wieści z rana.
Flaurka- gratuluję i czekam na zmianę statusu na FB ;-) i oczywiście też jestem ciekawa Waszych dalszych planów.
Jeanta- lepszego prezentu na te święta to chyba nie mogłaś sobie wymarzyć. Gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy, szybkiego i bezbolesnego porodu no i masę radości w powiększonym gronie ;-)
Kugela- współczuję przebojów rodzinno-prezentowych. U nas na szczęście święta w super atmosferze (pokłóciłam się z mężem dzień przed Wigilią więc w święta było już ok) a i prezenty wszystkie trafione.
Anik- mam nadzieję, że wraz z wyjściem zębów wasze problemy "kupkowe" i inne atrakcje się skończą. No i gratuluję imponującej liczby zębiszczy.
U nas jakby mniej szpitalnie. Ula już prawie nie kaszle, z nosa jej nie leci a humorek dopisuje. Jest duża szansa, że do soboty będzie już wszystko ok, co byłoby o tyle dobre, że w planach mamy obiad z dziadkami Uli. Może nawet przy tej okazji odwiedzimy jej prababcię z prezentem gwiazdkowym bo przez tą chorobę tylko z życzeniami zadzwoniliśmy.
My dzisiaj jeszcze posiedzimy w domu bo choć jest na + to jakoś tak niefajnie. Już lepszy byłby lekki mrozik.
Miłego dzionka wszystkim.
Ojjj dziewczyny potraficie zaskakiwać ;-)
Flaurka - gratulacje!!!! Kiedy kolejna zmiana statusu?
Jeanta - GRATULACJE!!wow :-)wierzę, że jest Tobie "dziwnie", bo ze mnie jeszcze do końca nie opadły emocje z ciąży, a Ty jesteś w kolejnej :-)ale super :-)Obliczyłaś już sobie wstępnie termin porodu?
Anik - dobrze, że się wyjaśniły te kupki, ale biedulek się musiał męczyć - 4 zęby na raz.
Ja mam dziś w planach fryzjera i pobieganie po moim rodzinnym mieście - może jakieś zakupy?, a po południu wracamy do siebie, do Poznania. w weekend impreza -40-stka mojego szwagra, a w niedzielę lub poniedziałek powrót na sylwestra.
Uciekam dokończyć szykowanie. Miłego dnia.
Flaurka - gratulacje!!!! Kiedy kolejna zmiana statusu?
Jeanta - GRATULACJE!!wow :-)wierzę, że jest Tobie "dziwnie", bo ze mnie jeszcze do końca nie opadły emocje z ciąży, a Ty jesteś w kolejnej :-)ale super :-)Obliczyłaś już sobie wstępnie termin porodu?
Anik - dobrze, że się wyjaśniły te kupki, ale biedulek się musiał męczyć - 4 zęby na raz.
Ja mam dziś w planach fryzjera i pobieganie po moim rodzinnym mieście - może jakieś zakupy?, a po południu wracamy do siebie, do Poznania. w weekend impreza -40-stka mojego szwagra, a w niedzielę lub poniedziałek powrót na sylwestra.
Uciekam dokończyć szykowanie. Miłego dnia.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Gratuluję zębolków
GRATULUJE 2 KRESECZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Gratuluje zaręczyn ;-)
DOSTAŁAM OKRES
Laura od 3 dni nie chodzi spac już o 0:00 ;-) tylko 20:30 -21:00 oby tak zostało !!! Ale budzi sie dalej kilka razy w nocy i śpi na siedząco
GRATULUJE 2 KRESECZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Gratuluje zaręczyn ;-)
DOSTAŁAM OKRES
Laura od 3 dni nie chodzi spac już o 0:00 ;-) tylko 20:30 -21:00 oby tak zostało !!! Ale budzi sie dalej kilka razy w nocy i śpi na siedząco
Witajcie! od samego rana takimi wisciami mnie zaskakujecie
Flaurka gratulacje dla narzeczonej ))) Leszek zaskoczył nie tylko Ciebie ale i nas hihihi
Jeanta piekny prezent pod choinke Wam sie trafił ) pewnie bedziesz sierpniowa albo wrzesniowa mamusia
Anik. gratuluje zabeczków, oby wasza przygoda z kupkami i zarwanymi nockami dobiegła konca
She dla was zdrówka
a u nas tez wyszedł zabek, górna jedyneczka, wiec prezent swiateczny mamy-bo nawet nie marudziła jakos wielce
co do ciazy i okresu to juz tez myslałam ze jestem w drugiej ciazy, lęk mnie ogarnął i jak dostałam wczoraj @ to jakos dziwnie odetchnełam z ulga
Pieszczoszka super ze tez masz @
Świet, świeta i po świetach teraz czas na Sylwester i Nowy Rok a poniej to nam tak szybko czas ucieknie, ze ani sie nie obejrzymy a bedziemy myslec nad roczkiem naszych pociech
Flaurka gratulacje dla narzeczonej ))) Leszek zaskoczył nie tylko Ciebie ale i nas hihihi
Jeanta piekny prezent pod choinke Wam sie trafił ) pewnie bedziesz sierpniowa albo wrzesniowa mamusia
Anik. gratuluje zabeczków, oby wasza przygoda z kupkami i zarwanymi nockami dobiegła konca
She dla was zdrówka
a u nas tez wyszedł zabek, górna jedyneczka, wiec prezent swiateczny mamy-bo nawet nie marudziła jakos wielce
co do ciazy i okresu to juz tez myslałam ze jestem w drugiej ciazy, lęk mnie ogarnął i jak dostałam wczoraj @ to jakos dziwnie odetchnełam z ulga
Pieszczoszka super ze tez masz @
Świet, świeta i po świetach teraz czas na Sylwester i Nowy Rok a poniej to nam tak szybko czas ucieknie, ze ani sie nie obejrzymy a bedziemy myslec nad roczkiem naszych pociech
justynamika84
Fanka BB :)
Witajcie faktycznie miło się czyta z rana same dobre wieści:-) U nas szpital się chyba dopiero zaczyna. Byliśmy z młodą u lekarza na szczęście nie poszło nic niżej i oby tak zostało. Katar straszny i męczy się bidulka okropnie Mąż złapał od młodej a ja też jakaś niewyraźna Masakra
Jeanta gratulacje i spokojnych 9 msc :-)
Anik gratulacje aż tylu ząbków:-)
Flaurka gratulacje zaręczyn, piękny prezent świąteczny:-)
Pieszczoszka gratuluje okresu:-)
Katasza fajnie że u Was już lepiej z chorobami:-)
DrAsia cieszę się że Amelka jest tak grzeczna, miłych zakupów:-)
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)
Jeanta gratulacje i spokojnych 9 msc :-)
Anik gratulacje aż tylu ząbków:-)
Flaurka gratulacje zaręczyn, piękny prezent świąteczny:-)
Pieszczoszka gratuluje okresu:-)
Katasza fajnie że u Was już lepiej z chorobami:-)
DrAsia cieszę się że Amelka jest tak grzeczna, miłych zakupów:-)
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)
natalka1704
Fanka BB :)
my jedziemy do siostry Micha tak jak w zeszlym roku ;-)Witam
My dzisiaj jedziemy do moich rodziców, a jutro do chrzestnej młodego. Nocka super - u nas w łóżku... Macie już sprecyzowane plany na Sylwestra?
ja chceDziewuchy - mam Greya 3 - któraś chętna?
gratulacje az 4 zebiszczyDobry wieczór
Zajrzałam dzisiaj Krzysiowi w buziałke - jemu szły 4 zęby naraz! Ma już górne dwójki i lewą jedynkę na wierzchu, prawa dopiero się przebija... Już znam przyczynę nocnych pobudek i pchania się do nas do łóżka... Mam nadzieję, ze jak mu wyjdą, to i spanie wróci do normy.
No i wziął i na kolana buchnął, przy mojej i swojej rodzinie, tak więc jestem jakby narzeczona - kolejny tytuł mi doszedł
Pięknie gratulacje
Jeanta super !!! gratuluje
Chorowitka zycze duzo duzo zdrówka :***
Olisiaa oo to tez gratki ząbka
A u nas swieta minely spokojnie o rodzinnie wiec było fajnie ;-)
Ostatnia edycja:
suzi1
Kocham Cię synuś
No, no aura świąteczna na Leszka podziałała Super! No i rzecz jasna gratulowaćNo i wziął i na kolana buchnął, przy mojej i swojej rodzinie, tak więc jestem jakby narzeczona - kolejny tytuł mi doszedł
Też czekam na dalsze relacje;-)
OOOOoooooooooooo! No serdecznie gratulujęWitam po swietach no coz przydala by sie dieta po tych smakolykach ale ... UWAGA!!!! Jestem w ciazy test dzis pozytywny ale dziwnie
Takie rarytasy od rana, no no
My odpoczywamy po świętach
Ali dalej jest bezzębny, w związku z czym zachodzę w glowę czy możliwym jest aby tak długo szły mu zęby? I jak zajrzalam mu do paszczy to dolne jedynki juz prawie widać, do tego mega rozpulchnione i znów te nieszczęsne "kwadraciki" pojawiły sie w miejscu dolnych 2 i 3 górnych 1 i 3 Wiec czekam cierpliwie az pewnego pięknego dnia uraczy mnie prawie pełnym uzębieniem: : Wink:
A tak serio to chłopina strasznie sie męczy, juz nie pamietam co to przespana nocka, budzi sie po 8/12 razy. Gorączkuje, luźne kupki robi... naprawde mam ochotę wyciągnąc mu siłą te zębole
Za wszystkie chorowitki &&&&&&&&&&& :*
reklama
Podziel się: