reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

witajcie! u nas dzien minał nawet przyzwoicie, troche sie meczyłam z tesciami, no ale coz trzeba było jakos przezyc. Maz mnie dzis wkurzył i go wygnałam spac a ja siedze i odpoczywam:) mysle co by dobrego wciagnac :))

reklama
a ja po awanturze rodzinnej.. dziadek vs matka.. bez tego by się nie obyło..
wigilia dobrze, choć szwagierka robiła z siebie widowisko - "jak ja wymiotuję, nic nie jem, od wszystkiego mnie odrzuca, taka jestem biedna", a w wigilię opierdzieliła pół stołu i nawet się nie skrzywiła. jest w centrum uwagi, bo wszyscy jej naskakują, więc ma czego chciała. teściowa zagrała mi na nerwach parę razy, ale wytrzymałam - dzielna dziewczyna ze mnie:)
święta, święta i po świętach..

a... na sylwestra siostry Miśka nas wystawiły, więc spędzamy go w domu na drinkach, szampanie i tv:)

Witajcie ja tylko na chwilkę zameldować że żyjemy:-) Młoda w wigilię miała wszystko w nosie i pierwszą kolację przespała, na drugiej trochę pobawiła się prezentami i poszła spać więc szału nie było, za to dziś obudziła się ze stanem podgorączkowym i katarem. Cały dzień była bardzo dzielna a wieczorem u teściów już nic nie działało, miała 38,3 temperaturę dostała leki i w miarę przeszło ale w domu też płakała przy jedzeniu. Dostała na noc leki, kropelki do nosa i dziąsła wysmarowane żelem bo tak nam się wydaje że to wszystko sprawka zębów:no: Oby, zobaczymy jak będzie jutro jak gorzej to lecimy na pomoc świąteczną. Oby nie :-) No nic uciekam chyba spać bo nie wiadomo jaka będzie nocka.Miłego wieczoru i udanego II dnia świąt:-)

reklama
Do góry