reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
hej no i po świętach i dobrze bo już mi się znudziło to siedzenie:)
Olisia ja też wczoraj dostałam @ a też miałam obawy bo raz sobie zaszaleliśmy :)
jeaneta to gratulację :)
Mały nie da nic więcej napisać teraz ..

Flaurka :szok::eek::-):rofl2::szok: no to GRATKI :p
Jeanta :szok::szok::-):rofl2::szok: Jejku Gratulacje :)

Hej Dziewczyny :)

W końcu po świętach... już miałam dość... jestem psychicznie zmęczona takim siedzeniem na dupie i żarciem i słuchaniem o pierdach... Ja z tych mało rodzinnych i mało uspołecznionych osób :p
Teraz mnie jeszcze czeka imprezka urodzinowa Seby :/ zapowiedziałam że nie będę gotować daje kupne ciasto i spadówka.... nie mam siły na stanie w kuchni.
Od wtorku czuję się podle, mam podłe napięcie przed@@@, mam taki skurcz narządów wew. że czuję gdzie mnie w środku cieli :O
Młody teraz ząbkuje tragicznie... myślałam że ma afty na dziąsłach a to się okazały przetarte białe plamki ząbków u góry. Teraz mi tylko czekać na wyrzynkę totalną... I jak zapowiedziałam koniec karmienia jak górne zęby wyjdą :p zobaczymy jak w praktyce to wyjdzie :p

Buziam Was :**** mam nadzieje że znajdę trochę sił żeby się poudzielać na forum :)

musiałam sprawdzic, czy się już nie obsłużyłyście w sprawie Greya:D zaraz powysyłam:)

Flaurka - pochwal się ringiem:D gratuluję i oczywiście zakładam, że się zgodziłaś;p

Jeanta - no niech Cię uścisnę i życzę powodzenia:) a tak serio to lekkiego:)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN:D

kugela - gdybym mogła to bym Cię przytuliła i przyklasnęła:D bądź konsekwentna, zamiatanie problemów i kłótni pod dywan nie pomaga jedynie powoduje silniejszy wybuch z opóźnionym zapłonem!

my po wizycie u matki, rany, ale się nudziłam, prawie spałam na siedząco, a już odświeżania wtorkowej awantury nie miałam ochoty słuchać.. Misiek wypił piwo przed obiadem, więc pojechaliśmy dopiero po 20 i w domu czekała mnie niespodzianka - spanikowana babka, bo rano ksiądz po kolędzie:/ więc trzeba się było wziąźć za sprzątanie.. dokończyłam rano i kolejna niespodzianka - teściowie.. dzień należy zaliczyć do... optymalnych.. @nadal brak...:sorry:

e: wysłałam Wam Dziewczyny, ale w pewnym momencie moja poczta powiedziała "dobranoc" i do jednej się nie wysłało, proszę żeby dała mi znać to naprawię swój błąd:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka - a zabić Cię? zeszłym razem miałam poślizg 2,5 tygodnia, więc czekam jeszcze. ponad to boli jak na @..
właśnie, co z kiecką?

Zanetaa - jak byłam z Krzysiem w ciąży, to brzuch bolał jak w trakcie miesiączki :sorry::sorry::-p:rofl2:

Obżeram się :rofl2: Raz w roku tak można, więc korzystam :-) Na piecu jeszcze grzeją się wigilijne gołąbki, mniaaaam. Posprzątałam pokój i sypialnię, rozkoszuję się właśnie czystością :-D

reklama
Do góry