reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Bożeee jaka Laura jest marudna wysiadam dziś aż beczec mi sie chceeeeee

trzeba otworzyć nowy temat i tam dac sonde i głosować ...
kto to zrobi?
bo jak ja zrobie znowu na mnie naskoczą jak zwykle:crazy:

dziewczyny ja was podczytuje ale nie mam za bardzo jak pisac- od jutra mam gosci wiec znikne do nowego roku- no chyba ze uda mi sie tu czasem cos skrobnac ;-)
za nowym zamknietym watkiem jestem jaknajbardziej za- bo rzeczywiscie tematy osobiste ciezko tu poruszac, dlatego tez nie wstawiam tu zdjec malego- nie chce zeby "caly swiat" go mogl ogladac i jakby chcial to sciagac sobie zdjecie- grupa zamknieta jest ale racja ze tam sie nic nie dzieje- jedynie wstawia sie zdjecia i nie wiem kto nia kieruje ale polowy z was tam nie ma - jak dla mnie conajmniej dziwne i szkoda:-(
Kugela mozesz napisac cos wiecej o twoich rozwazaniach o fb i ochronie danych osobowych? bo mnie zaciekawilas? wydawalo mi sie ze jezeli mam konto zablokowane to dostep "obcych" jest tez ograniczony- chetnie przeczytam co o tym wiesz bo chcialabym chronic swoje dane a przede wszystkim synka!

dziewczyny sciskam was wszystkie i zycze udanego swietowania- nie przytyjcie za duzo zeby po nowym roku nie bylo placzu :-p

andav - fb jest bardzo kontrowersyjne a podstawowe dwa powody to to, ze fb moze udostepniac (po cichu, nie pytajac sie o zgode) wszystko na Twoj temat komu chce (i to robi) a drugie to to, ze nawet jak cos wykasujesz to i tak pozostanie na "wieki wiekow" w ich bazie danych - zniknie jedynie z Twojego ekranu. Ja traktuje fb jako "wizytowke" - pomaga odswiezac rozne znajomosci ale nic tam nie pisze i nie wstawiam zdjec (poza "wizytowkowymi") - jak z reszta na pewno zauwazylas ;-)Ba, jestem tam pod panienskim nazwiskiem :-p

Ja nie mam nic przeciwko watkowi zamknietemu :happy:

Witajcie Kochane, klikam już od siebie:) Maz na chwilę roboczo podlaczyl mi internet. Za nami 2 noce w naszym "starym - nowym" dgomu. Jest ok, choć nie obyło się bez spięć. Mała od kilku nocy kiepsko zasypia i śpi. Zastanawialam się co jest tego powodem bo do tej pory nie było z tym większych problemów i doszłam do wniosku, że ona nie dojada, my ciągle (*)(*) i od wczoraj dokarmiam butlą i o niebo lepiej ze spaniem:) Mateusz za to mega niegrzeczny, nie wiem co w niego wstąpiło ale zrobił się straszny:-(
Dziewczyny od razu ( nie wiem kiedy znów będe miała dostęp do neta), chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia świateczne, wszystkiego dobrego dla Was i Waszych rodzin, szczególne uściski dla naszych kochanych Majówiątek:tak: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Kugela- masz jakies artykuly na ten temat? bo nie znalazlam nic ciekawego na necie albo zle szukalam:zawstydzona/y:
zastanawia mnie do czego oni moga to pozniej wykorzystac? pozy tym myslalam ze internet w ogole dziala na tej zasadzie ze cokolwiek tu piszesz juz jest gdzies zapisane mimo ze cos sie wykasowalo- wiem ze tak jest na 100% z blogami bo sama kiedys pisalam i pozniej skasowalam a znalazlam strone gdzie wpisujac ten adres (mimo ze strona byla skasowana) mozna bylo blog odtworzyc:szok:

....zaraz bedzie moj tato :-D ale sie ciesze- a jeszcze bardziej na mine mlodego na widok dziadka:-D ciekawe czy sie wystraszy:sorry2:

Hej dziewczyny. U nas nocka średnia choć pamiętam gorsze. Młodą męczył katar i się ciągle wybudzała. Ale ostatecznie udało nam się dospać do 7:45 więc nie jest źle. Dzisiaj dzień kuchenny ;-) No i mycie podłóg, choć w pokoju umyłam wczoraj wieczorem, bo Ulka wychlapała z wanienki 1/3 wody. bawiła się przy tym świetnie.

Co do tematu zamkniętego to nie widzę przeszkód poza jedną- wydaje mi się (głowy sobie uciąć nie dam, niech się moderatorki wypowiedzą), że jedyna forma zamkniętego tematu to grupa. A ta już jest. Za zaproszenia do grupy zamkniętej odpowiada Fiore i myślę, że faktycznie dobrze by było troszkę zaktualizować skład tej grupy.

A teraz uciekam na jakieś śniadanko bo sporo pracy przede mną dzisiaj. Buziaki dla wszystkich mam i maluszków.

Ps. z internetem jest niestety tak, że jak coś już do sieci trafi to będzie tam zawsze.

Hey!Nie doczytam Was,nawet sie nie staram :zawstydzona/y: Jako,ze my troche zabiegani (dzis goscie na obiedzie,a mieli tylko na kawe wpasc...ale tak ogolnie to sie ciesze) w zwiazku z tym naszym odgruzowywaniem mieszkania i innymi "doczepnymi" zmaganiami z rzeczywistoscia,to chcialam Wam juz dzis zlozyc zyczenia,bo nie wiem czy sie pojawie.Moze tak,moze nie,wiec...
green-christmas-wallpapers-and-powerpoint-backgrounds-pictures-9.jpgNiech te Swieta Bozego Narodzenia,przyniosa Wam ogrom wspanialosci Waszego zycia,slodkosc bycia z rodzina i przyjaciolmi,zrozumienie szczescia z posiadania najwiekszego daru jakim sa nasze dzieci,oraz pojecie ogromu milosci z jakim spotkala sie Maria powijajac swojego Syna.Przytulam kazda z Was,dzieciaczki i Rodzinki mocno do serducha :o*

reklama
Hej lasencje.

Co do zamknietej grupy - bylo to juz sprawdzane u admina, ze wzgledu na zdjecia i chyba wyszlo, ze to zapewnia tylko grupa. Piszcie PW do Fiore - przyjmie Was i odkurzymy watek.

Co do szczodrosci FB w rozdawaniu unformacji. Zależy o jaka szczodrość chodzi - gwarantuje, ze organy wladzy dostana wasze dane z każdego portalu po zgloszeniu takiej potrzeby, a ze FB posiada duzo ciekawych danych stad kontrowersje wokol niego. Na blogach kulinarnych kontrowersyjnych danych z reguły nie ma, chyba ze ktos pożalil sie na nadwage;) No a przekazywanie danych innym - sa tzw regulaminy portali, których nikt nie czyta a wszyscy sie na nie godza;)

Choinka ubrana, syf w chalupie, nic nie zrobilam do jedzenia - kocham świeta;)) Jutro rano do mamy, we wtorek do teściowki a w srodę dieta;))

Do góry