reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

ale Grey jest fikcja a nie forum mlodych mam. Chyba nikt nie oczekuje, ze bedziemy tu omawiac techniki BDSM :-D

Joasia - grupa na fb jest zamknieta dla obcych "podczytywaczy", ktorzy mi osobiscie nie specjalnie przeszkadzaja (zwlaszcza, ze na bb jestesmy pod nickami) ale za to dostepna dla wszystkich innych i to pod wlasnymi nazwiskami - takie pogwalcenie danych osobowych jakie odchodzi na fb jest fenomenem na skale sieci www - ja w kazdym razie (jak nietrudno zauwazyc) chronie tam swoja prywatnosc rekami i nogami ;-)

reklama
Nocka super mlody poszedl spac o 22:30 i spal do 9:szok:(nigdy tak dlugo nie spal) z jedna pobudka na mleko o 3 wiec jestem mega wyspana. Musialam wskoczyc do sklepu bo wczoraj zapomnialam kupic papryke konserwowa i to co sie dzieje w sklepach mnie zszokowalo, kolejki jak by ktos zadarmo dawal.
W poniedzialek tylko wskoncze do jednego sklepu corci po prezent ( chce buty)bedzie zaskoczona bo sie nie spodziewa. A tak nie wychodze z domu.
Dziewczyny jak wy wczoraj moglyscie usnac po takich goracaych rozmowach.

Hej dziewczyny :-)

Takze zakupy świąteczne mam juz zapiete na ostatni guzik , dzisiaj wyskoczylam na miasto ale ze bylam rano po 10 to jeszcze dzikich tłumów nie było aaale jak na ta godzine to i tak był ruch ;-)
No i udalo mi sie kupic sukienke na świeta , oczywiscie w czerwonym kolorze -kolejna:sorry:ale ze nie bylo w innym mojego rozmiaru i cena tez niska to nie wybrzydzałam :-) Więc wigilie i świeta spędze w sukienkach na czerwono :-D:sorry:

Maly dziś płaczliwy i marudny chyba zębolki bo płakał a przy tym tarl tak mocno dziąsla ze nie mogłam już na to patrzeć :no:musiało go strasznie boleć:-(dostał nurofen i śpi własnie:tak:

Oj widać, że przygotowania świąteczne idą pełną parą :-) U mnie zostało odkurzyć i umyć podłogi, no i całe gotowanie, ale to jutro. Mała śpi już ponad dwie godziny, zrobiła kupala ale szkoda mi jej budzić, niech sobie pośpi, wczoraj miała problem z zaśnięciem przez te zęby.
Ponieważ jutro mogę nie mieć czasu to dziś chciałam Wam i Waszym rodzinom złożyć życzenia zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, bogatego Gwiazdora oraz szczęśliwego Nowego Roku 2013!

udekorowana-choinka-swiateczna.jpg

annte dla Was również zdrowych i radosnych świat, bogatego gwiazdora :)
co do watku to myśle ze najpierw trzeba by przeprowadzic głosowanie kto jest za a dopiero pozniej zakładac watek a to dlatego zeby nie było pozniej problemow i niejasności ze załozyłysmy cos bez zgody reszty dziewczyn. Juz takie przypadki sie zdarzały wiec moze lepiej uniknac kolejnych kłótni na forum. Po co sobie psuc nastroj na same świeta hihi

reklama
Do góry