reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
ja cicho też nie potrafię być:-p zbliżenia w sypialni w nocy nie należą do łatwych bo bym małemu jeszcze w śnie przeszkadzała:zawstydzona/y:
katasza no wiesz ty co takie nudne jesteśmy??:-p:-D my tylko oględnie piszemy bo wstyd trochę tutaj na otwartym:-p:laugh2:
u nas nocka normalnie czyli bez zakłóceń ze strony małego teraz właśnie ma drzemkę a my zmykamy na zakupy i pierworodnego z teściową zostawiamy bo nie ma co go w ogóle brać ze sobą bo już widzę te tłumy:crazy: no ale musimy jeszcze prezenty dla mojego siostrzeńca i bratanka S kupić.

No cieżko przy dziecku się kochać zeby je nie obudzić. My w dzien jak Laura na chwile śpi dajemy ją do drugiego pokoju i zamykamy dzwi hehe:)

martusia my sie dopiero rozkręcamy dlatego może dla niektórych nudno :p

Hehe laski :-D tutaj trochę kicha, że każdy, nawet niezalogowane osoby, mogą czytać, co piszemy :-( Na fb możemy ewentualnie pisać na takie tematy - tam jest zamknięta grupa :tak: I można do niej jeszcze dołączyć :tak:

Noc - masakra. Krzysiek znowu je w nocy, wczoraj Maciek o 1:30 leciał szykować mu mleko, a potem o 6:30 znowu :eek: Nie wiem, co mu się porobiło :eek:Do 1 jest względny spokój ze spaniem, a potem - obłęd...:confused2::confused2::confused2:

grupa zamknieta jest na prawde zamknieta -od przynajmniej 9-10 miesiecy nikt nowy nie dolaczyl i chyba z polowa dziewczyn nie ma tam wstepu :baffled:

Katasza - to napisz nam dla przykladu cos na prawde goracego od siebie, zeby podniesc temperature dyskusji :-p

Ja z kolei jestem cicha - i to im mi lepiej tym bardziej sie koncentruje i nie rozpraszam dzwiekami :sorry:

Kugela- kiedy mi ekshibicjonizm internetowy słabo odpowiada ;-) I nie chodzi o to, że jakaś pruderyjna jestem. Ot po prostu nie lubię się licytować sprawami łóżkowymi.

Katasza - ale skoro juz ocenilas nasze historie jako "cienkie" to powinnas pokazac jak sie pisze goraco :tak: Konstruktywna krytyka z pozytywnym przykladem jest wiecej warta niz defetystyczne marudzenie :-p

Ja sie Wam dziwie, dziewczyny, ze czujecie sie "bezpieczniej" na fb. Toz to typowy portal "szpiegowski" - juz dyskretniej bym sie czula wywieszjac transparenty z fragmentami z bb w naszej miescinie, niz piszac tam ;-)

kugela ale grupa na fb jest zamknięta i nikt poza osobami do niej należącymi nie ma do niej wglądu. A tu na otwarym to każdy może sobie wejść i poczytać nawet bez logowania się

reklama
Do góry