reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej dziewczyny.
No nie czyta się was tak dobrze jak Grey'a :-D więc moja mina raczej znudzona ;-)
Ja tylko na chwilę się przywitać bo zaraz mają wpaść moi rodzice i muszę troszkę ogarnąć pokój bo wczoraj mi się nie chciało.
Ale później się pojawię. Za to o 14 świąteczna kawa z przyjaciółkami więc się trochę wyrwę na miasto.

reklama
No nie wierze!!! Jak postanowiłam iść spać, zamiast siedzieć przy kompi to Wy zaczęłyście takie ciekawe tematy ;-). Muszę się wziąć za doczytanie :-D;-)

Hej :)
łał co za temat wczoraj poruszyłyscie ;)Nakładki tez mamy ale rewelacji nie ma,co do orgazmu to mi sie zdazyło udac :)

U nas, choinke wczoraj ubrałam oczywiscie Emi pomagała ;-)Pozniej jedziemy na zakupy,musze dwa prezenty jeszcze dokupic,i troche spozywki.Mała piszczy od rana do wieczora,prawie nie spi w dzien,ale dobrze,ze chociaz noce całe przesypia.

Miłego Dnia ;***

witajcie!
u nas noc ciezka ale nie ze wzgledu na Ole tylko mojego kuzyna :)
dopije herbate i zaraz uciekam na zakupy i do rodziców
nie wiem czy jest taka mozliwosc(trzeba by zapytac nasze moderatorki) ale co powiecie zeby na majówkach utworzyc jeden taki temat zamkniety, zeby w razie W. poruszyc takie tematy i nikt nie bedzie ich czytał?

hej fajne tematy poruszacie ale ja też się nie wypowiem bo nie chcę by całe forum to czytało :)
Katasza ale chyba mało z nas jest na tym zamkniętym ... Gdyby był tu zamknięty to bym więcej pisała atak to wolęna fb napisać co nie mogę tu ...

kurde już myślałam ,że jestem jakaś inna hehe a widze,że wy też lubicie same ;D

Martusia ja udawałam orgazm z byłym hehe żeby szybciej skończył bo był kiepski hehe

JA TEZ MAM PYTANKO HEHE: jesteście głośne podczas sexu??

Olisiaa świetny pomysł !!! bo mam mase pytan wrrrrr

na tamtym zamknietym zle mi sie jakoś pisze.. fajnie jak by tu dało sie te majówki zamknąc

Olisiaa - taki temat mógłby być ciekawy :-);-)Chętnie bym "porozmawiała" na takim wątku.;-):zawstydzona/y: Szkoda, że się nie wbiłam w Waszą wczorajszą rozmowę.
Katasza- dokładnie tak jak napisała Kasiula - wiem, ze macie temat zamknięty, ale kilka mamuś jeszcze nie ma do niego wglądu - i nie wiem, czy np. tak chętnie "zaprosicie" mnie do niego - jestem przecież dość nowa na majówkach - wiesz o co chodzi :-).

Wczoraj trochę poczytałam greya i powiem Wam, że dość mile mnie zaskoczył - druga część książki jakoś tak w miarę fajnie się rozkręciła, Ana się w końcu przestała rumienić ;-)(no nie tak często jak zawsze) i ogólnie jakoś lepiej się czytało. Mam nadzieję, że tak już będzie do końca. I jednym z moich (wielu) zastrzeżeń też właśnie było to (jak któraś z Was napisała), że tak łatwo, szybko i za każdym razem (nawet po dwa razy) ona miała orgazm;-). A opis jej pierwszego razu... hmmmm cóż dla mnie jedna wielka bajka i ściema...:-):-D

Aha... też lubię sama :-)

reklama
Do góry