reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

ja nie ukrywam bo mi sie zadzryło moze ze dwa razy a to było praktycznie na finiszu jak T. doszedł, dosłownie brakowało chwili do orgazmu, ale był czas na wyciagniecie gumy-niestety :-(

reklama
no i przestalo mi sie chciec spac przez Was a taka senna juz bylam :-p Ale wredziolek zaraz sie zacznie dopominac o swoje, wiec bede musiala sie zgarniac ;-)

kugela no pewnie że normalne że nie zawsze kobieta ma orgazm ale są tacy faceci dla których to jest nienormalne:-p mi się kiedyś zdarzyo udawać ale to dlatego że szkoda mi chłopaka było (to nie był S) bo bardzo się starał aż się stresował więc stwierdziłam że jak go trochę oszukam to będzie mu lepiej hehe

orgazm z litosci :-D Czasem udawanie moze pomoc w dojsciu do prawdziwego orgazmu :tak:Ale generalnie uznalam, ze jesli nasze pozycie z m ma byc szczere i satysfakcjonujace to go oswiece, ze nie kazdy raz musi sie konczyc orgazmem ale ze to nie oznacza, ze ni ejest przyjemnie i on to zrozumial :-)

natalka, Ty podgladaczko :-p

Dobra, polnoc wybila, trzeba dac sie wredziolkowi podstawic do tankowania. Rozrabiajcie na bb dowoli, bede miala co czytac przy porannym karmieniu. Kosmatych snow ;-)

S też od początku wie że nie każdy seks musi kończyć się u mnie orgazmem i on to też rozumie ale tamtego chłopaka wolałam nie oświecać szkoda mojego gadania by było więc się "litowałam" czasem :-D
natalka czyta i boki zrywa:-D

wow ale tematy :zawstydzona/y:
pieszczoszka mi się zdarzało czasem samej
te nakładki to też mamy-porażka
Udawać nie lubię i nie robię tego,TŻ z tych co wiedzą,że nie zawsze musi być orgazm.

A co do Greya to ja przeczytałam i czytało się fajnie,było kilka momentów,że poczułam mrowienie między nogami:zawstydzona/y: natomiast też pewnie do tej książki nie wrócę. Choć nie ukrywam,że na trzecią część czekam i jetem ciekawa jak to się dalej potoczy. I mnie tak samo jak Was drażniła ta fikcja literacka z szybkim dochodzeniem,to,że ona się ciągle rumieńcem oblewała. A więcej to sobie mogę z Wami też popisac jak wszystkie przeczytają coby tu nie spoilerować :)

reklama
dzien dobry:))
temat wczorajszy dla mnie jak najbardziej normalny wypowiem sie jak bedzie zamkniety
wszystkim zycze miłego dzionka bajo

Do góry