reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej :)

Martusia - noo mnie te same momenty wkurzają... ponadto trafia mnie, jak osiąga orgazm w dwie minuty - od pierwszego razu :confused: no chyba nie :-p:-p

Krzysio śpi, ja ogarnęłam z grubsza salon, jutro kurze zetrę (bo już by wypadało), odkurzę (też by wypadało) i choinkę ubierzemy. Nie wiem, co zrobić na Wigilię tak do końca... Nie dostałam nigdzie mandarynek w puszcze - więc śledzi nie będzie :wściekła/y: Jutro jeszcze poszukam, może gdzieś tu lokalnie będą :baffled: Jutro jeszcze chciałabym kapustkę zrobić...

Ale za to w Biedronce kupiłam Krzysiowi śliczny dywanik :rofl2:

reklama
oczywiscie, pieszczoszka, ze nasz nie spi, ba, piszczy wlasnie z calych sil, ciekawe, czy sasiedzi go slysza - na zdrowy rozsadek powinni i to wszyscy w okolicy :sorry2:

25 karpi, ja sobie tego nie wyobrazam... Ile godzi to sie przyrzadza????? :szok::-D

Ja zniose to rumienienie sie (sa kobiety, ktore tak maja, choc to rzadkie zjawisko), nawet przygryzanie wargi zniose ale miec orgazm za kazdym razem na zawolanie (powiedzial dojdz dla mnie i juz doszlam, hehem) to by nawet nadpobudliwy facet nie dal rady a co dopiero kobieta :-p

kugela to na raz nie jest przyrzadzane, wieksza czesc bedzie zamrożona i pewnie w styczniu na mamy urodziny zostanie zrobione i na piatkowe obiady bedzie :))

Ja tez lubie cieplo :) wole sie rozebrac niz ubierac :) nasza mala juz spi od godz 7 jak zwykle :) zakupy swiateczne zrobione!!! Caly dzien w korkach :/ ehhh!
Ile bym dala zeby troche sniegu spadlo :( na te swieta :)

ja tez lubie cieplo i 26 jest fajne ale latem, zima 22 mi wystarczy :tak:

25 karpi to by sie nawet w lodowce u nas nie zmiescilo na raz :-)

reklama
Do góry