reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

pieszczoszka - te jego markowanie w nocy to najlepsza antykoncepcja ;-)

Ja nie wiem, jak to jest, kiedy dziec sie budzi i rozkosznie bawi w rodzicielskim lozku a potem wita budzaca sie mame usmiechem. Nasz spi z nami juz 4 msc a rano zawsze jest to samo: jeszcze przez sen mnie kopie tak dlugo az mnie obudzi a potem oczekuje, ze go pociesze, ze sie obudzil, bo jak nie to zaczyna plakac :baffled:

anik - super ten kostium Mikolaja. U nas nigdzie nie widzialam a na pewno zaraz bym chapnela :tak:

reklama
annte no szybko mu poszło z zębiskami hehe jak miał 6 mies to w buźce 6 ząbków;) teraz na razie jest przestuj z wykluwaniem;-)
pieszczoszka ja też myślałam że ty teraz tą klimę uruchamiasz hehe:-p
myślałam że tylko ja się czepiam tych scen seksu a widzę że jest nas więcej:-D dziewica i od razu orgazm za orgazmem po pstryknięciu palcami no tutaj to autora zdecydowanie trochę poniosło:-D

współczuję wam nieśpiących maluchów :-( mój codziennie chodzi spać o 20 i nie ma z tym problemu a całe nocki przesypia nam jak skończył 2 miesiące i tak do dziś więc nie mam prawa na niego narzekać;-)
a widziałam pogodę i niby święta mają być białe i bardzo mroźne

a u mnie to zalezy - jak mam nastroj to przychodzi samo z siebie, nawet jak malz nie w formie a bez nastroju to i stajac na rzesach by nic nie wyczarowal ;-)

pieszczoszka - to moze ta Twoja kumpela z gatunku tych kobiet, ktore sie podniecaja karmiac dziecko :-p Czytalam o takim zjawisku i ciesze sie, ze go nie mam :sorry2:

olisiaa - Ty mnie chyba pytalas o cene naszej choinki. Zapomnialam wczesniej odpisac. Mamy swierk serbski, 1m, w doniczce i dalismy za niego 5€, co na miejscowe warunki jest jak gratis :-)

reklama
Do góry