reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka moj juz spi od 21 dostal ostatnią butle i zaraz zasnal jak go "odbijałam" to juz tak plakal i sie wyginal bo chcial isc spac , odbeknał i zaraz padl :-)

Annte no ja tez lubie jak spi razem ze mna i jak sie budze to on juz wariuje na brzuchu przewrócony :-) no lubie te nasze poranki :-) jak zobaczy ze mam oczy otwarte to zaraz sie smieje:-) ja go zawsze biore nad ranem jak sie kreci bo nie chce mi sie ciagle do niego wstawac wiec robie to takze z lenistwa ale ogolnie to moj nie ma problemu zeby spac w swoim łozeczku do rana ;-)

reklama
klima idzie tylko w upalne lato:)
przed spaniem tak jak teraz jest zima zawsze wietrze pokoj ;) nie ma jakiegoś zaduchu może temp wydaje sie wysoka ale nie ma zle;) chyba sie przyzwyczaiłam:p Moge sobie w majtach po domu śmigać hehe

kugela o której twój maluch chodzi spac??

Moja właśnie liże misiowi uszy ...

zazdroszcze śpiących dzieci..

Lekarka mi kazała leżeć w łożku i sie wygrzewac :) walnełam jej śmiechem w twarz i mówie hehe taaa przy moim dziecku na pewno eheh

u nas 2 karpie ale będzie jadła tylko mama...
Ja ,Seba i tata nie lubimy.
PO 1 KARP MA ZA DUZO OŚCI A JA SIE TAK BAWIĆ NIE LUBIE ;p
PO 2 WALI MI MUŁEM..

Anik moge Ci odstapic jedna puszke mandarynek bo kupilam 2 do salatki Twojej.
Pieszczoszka moj tez nie spi , w domu mam 21-22 stopnie nie cierpie jak jest wiecej.
Slodkie wszystkie dzieciaczki.
Olisiaa zaskoczylas mnie ta iloscia karpia :szok::szok:, ja karpia nie lubie , zjem jeden kawalek i koniec.

Kurcze tak sobie nie moge wyobrazic ze niektore dzieci nie spia w nocy?!?? Naprawde musi to byc uciazliwe!
Nela spi od 7 czasem od 6.20 az do rana! Oczywiscie z karmieniem co 3.5h!! Rano tez ja biore do lozka zeby sobie jeszcze polezec a ona chetnie lapie mnie za nos i wlosy :)

Pieszczoszka mój zasnął o 21:30 :) wcześniej mega gile odciągnęłam z nosa ;)

Krzysiek dwie noce spędził z nami w łóżku - ale ale mamy powód, wyszła nam górna jedynka! Dzisiaj wraca do łóżeczka. Zwykle jak bardzo marudzi w nocy, to go biorę do nas, a jak w miarę śpi, to dopiero po pierwszym karmieniu ląduje pomiędzy nami. Lubię te chwile - otwieram oczy a mój śmieszek aż podskakuje ;) Nie wiem ile on się czasami sam bawi, a ja kimam jeszcze :)

Aga - wierz mi, chętnie bym ją odkupiła ;)

kugela - panga to największy syf niestety :(

z swiatecznych dan to od zawsze niecierpaialm suszonych grzybow plywajacych w grzybowej - mimo, ze mnie raczono tym od dziecka. Za to moj malz, ktory polska grzybowa zjadl po raz pierwszy dopiero po slubie ze mna zakochal sie w niej od pierwszej lyzki :-)

reklama
kugela to nasze dzieci mogą sobie ręce podać !

mam koleżanke co ma córcie jakoś 2 miechy młodszą od Laury i od początku przesypia jej calutkie noce.. ale jej zazdroszcze.. i na dodatek jej córcia w dzień śpi 6 h!!!

Olisiaa chodziło mi ,że jak za ciepło jest:) tz zazwyczaj lato hehe

Do góry