reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no komentarze dobre..
a moze wyjechał na świeta??? i nie wysyła???
nie miał gdzieś napisane na stronie,że ma urlop??
tak kaszlałam,że aż zwymiotowałam
a moze wyjechał na świeta??? i nie wysyła???
nie miał gdzieś napisane na stronie,że ma urlop??
tak kaszlałam,że aż zwymiotowałam
Pieszczoszka - zdrówka życzę.
Ale mało piszecie :-)
A ja muszę się "wygadać" ;-)Jestem w trakcie czytania drugiej części greya i jestem... rozczarowana tą książką. Przeczytałam pierwszą część - w miarę ok, fajnie się czytało, ale to nie było to czego się spodziewałam, po tym co usłyszałam od kobiet , które to czytały. A przez drugą część nie mogę przebrnąć.. Nie wiem czy to kwestia tłumaczenia?? Ale chyba nie jak czytam po raz kolejny, że Ana się zarumieniła to mnie coś trafia ile można się rumienić?? mam więcej zastrzeżeń, dużo więcej,ale szkoda pisać... Ogólnie zamysł/ scenariusz w miarę ok, ale sposób pisania nie do końca. To tylko moje zdanie.:-)
Ale mało piszecie :-)
A ja muszę się "wygadać" ;-)Jestem w trakcie czytania drugiej części greya i jestem... rozczarowana tą książką. Przeczytałam pierwszą część - w miarę ok, fajnie się czytało, ale to nie było to czego się spodziewałam, po tym co usłyszałam od kobiet , które to czytały. A przez drugą część nie mogę przebrnąć.. Nie wiem czy to kwestia tłumaczenia?? Ale chyba nie jak czytam po raz kolejny, że Ana się zarumieniła to mnie coś trafia ile można się rumienić?? mam więcej zastrzeżeń, dużo więcej,ale szkoda pisać... Ogólnie zamysł/ scenariusz w miarę ok, ale sposób pisania nie do końca. To tylko moje zdanie.:-)
anik.
Mama Krzysia :)
DrAsia - ja juz chyba 3 dzień nie czytam Greya... Właśnie, ta druga część hmm... bardziej mnie ciągnie do tego motywu z Leilą - jak to się rozwiąże, i chyba odpalę czytnik e-booków zaraz i poczytam - Maciek pracuje, więc mam "wolny" wieczór, że tak to ujmę
DrAsia z tym rumienieniem sie to zgodze sie z Toba. Kurcze ja jakos ostatnio nie moge powrocic do tej ksiazki, chyba przez brak czasu i zmeczenie tymi nieprzespanymi nockami. Zatrzymalam sie na czesci pierwszej i nie wiem kiedy powrot. Pewnie gdybym miala normalna ksiazke to dawno bym przeczytala
W obecnej chwili moje czytanie wygląda w ten sposób, że co chwilę wybucham śmiechem z niektórych tekstów... Nawet w trakcie "sceny" seksu...(I sprzedaję je mężowi i np. razem się zastanawiamy jaki to jest płonący wzrok ;-), a mój mąż twierdzi, że chciałby mnie posiąść ). Czytałam kilka erotyków i nie przypominam sobie, żebym miała takie odczucia w trakcie ich czytania.??
anik.
Mama Krzysia :)
No moje odczucia są ciut dalej od zamierzonych przez autorkę... ale czasami fajnie poczytać o takiej romantycznej sielance, kiedy to piękny i bogaty pokochał bez pamięci biedną studentkę...
reklama
DrAsia - a mozesz polecic jakis dobry erotyk? ;-)U nas przez to, ze wredziolek spi tylko ze mna pozostaja mi glownie ksiazki (filmy mnie nudza)
Nie oczekujcie dziela literackiego od Greya Ta ksiazka na pewno nie ma takich ambicji
Nie oczekujcie dziela literackiego od Greya Ta ksiazka na pewno nie ma takich ambicji
Podziel się: