reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka - zdrówka życzę.

Ale mało piszecie :-)

A ja muszę się "wygadać" ;-)Jestem w trakcie czytania drugiej części greya i jestem... rozczarowana tą książką. Przeczytałam pierwszą część - w miarę ok, fajnie się czytało, ale to nie było to czego się spodziewałam, po tym co usłyszałam od kobiet , które to czytały. A przez drugą część nie mogę przebrnąć.. Nie wiem czy to kwestia tłumaczenia?? Ale chyba nie:no: jak czytam po raz kolejny, że Ana się zarumieniła to mnie coś trafia :-D:-D ile można się rumienić??:-D:-D:szok: mam więcej zastrzeżeń, dużo więcej,ale szkoda pisać... Ogólnie zamysł/ scenariusz w miarę ok, ale sposób pisania nie do końca. To tylko moje zdanie.:-)

DrAsia - ja juz chyba 3 dzień nie czytam Greya... Właśnie, ta druga część hmm... bardziej mnie ciągnie do tego motywu z Leilą - jak to się rozwiąże, i chyba odpalę czytnik e-booków zaraz i poczytam - Maciek pracuje, więc mam "wolny" wieczór, że tak to ujmę ;)

DrAsia z tym rumienieniem sie to zgodze sie z Toba. Kurcze ja jakos ostatnio nie moge powrocic do tej ksiazki, chyba przez brak czasu i zmeczenie tymi nieprzespanymi nockami. Zatrzymalam sie na czesci pierwszej i nie wiem kiedy powrot. Pewnie gdybym miala normalna ksiazke to dawno bym przeczytala

W obecnej chwili moje czytanie wygląda w ten sposób, że co chwilę wybucham śmiechem z niektórych tekstów...:-D Nawet w trakcie "sceny" seksu...(I sprzedaję je mężowi i np. razem się zastanawiamy jaki to jest płonący wzrok ;-), a mój mąż twierdzi, że chciałby mnie posiąść :baffled::-D:-D). Czytałam kilka erotyków i nie przypominam sobie, żebym miała takie odczucia w trakcie ich czytania.??

No moje odczucia są ciut dalej od zamierzonych przez autorkę... ale czasami fajnie poczytać o takiej romantycznej sielance, kiedy to piękny i bogaty pokochał bez pamięci biedną studentkę...

reklama
DrAsia - a mozesz polecic jakis dobry erotyk? ;-)U nas przez to, ze wredziolek spi tylko ze mna pozostaja mi glownie ksiazki (filmy mnie nudza) :-p

Nie oczekujcie dziela literackiego od Greya :-pTa ksiazka na pewno nie ma takich ambicji :-D

Do góry