reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja pierdziu farby zostało jasnozielonej dokupił niebieskiego barwnika i wymalował dziś sypialnię wszystko myć ,a jutro jeszcze chcę jakieś okna pomyć.Mam ciutkę dość ale farby jeszcze 3 litry zostało i może jeszcze jeden pokoik się machnie jest teraz niebieska bo zielonej było trochę dolał białej zabarwił na niebiesko no to kupię czerwonej i będzie fiolet.Tapetować to już dawno chyba z 10 lat temu nam się odechciało teraz malujemy jest szybciej.Czarnula wszystko się ułoży o reszcie nic nie wiem bo nie doczytałam .To na razie ,a któraś tam ręcznie zmywa chyba Suse szybkiego powroty do zmywarki:-):tak::-DPS dla wszystkich miesięczniaków wszystkiego dobrego:tak::happy2:

reklama
czarnula mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia i odbudujecie swoj zwiazek. Odpocznij w PL i wykorzystaj ten czas maksymalnie.
Zycze Ci Zdrowych i Wesołych Świat, oraz tego zeby ten 2013r rok był lepszym niz ten.

Czarnula - gorące uściski i oby było dla Ciebie i dzieciaków jak najlepiej! wesołych świąt i czekamy na Ciebie!

suse - no ja mam zmywarkę od lipca i już się odzwyczaiłam. dziś przyszedł rachunek za wodę - 30zł na 2 rodziny:szok: ostatnio było 100.. i niech mi babka nie mówi, że nie oszczędzam, bo zmywarka idzie raz na 4dni.

Justyna - marzy mi się tydzień pełen... nudy i spokoju..

Ja też mam zmywarkę - nie wyobrażam sobie już jej nie mieć - o nie, jak pomyślę o tych stertach po obiedzie - nie dziękuję. Krzysiaczek uspokoił się po paracetamolu - dziękuję, ząbki... Ciekawe jak długo będą szły, ale dzisiaj już się nie dało tego jęczenia wytrzymać - siedział, gryzł gumowego piszczka i robił coś w stylu "ałłłłłaaaa". Żal było słuchać normalnie...

Czytam Greya, ale kurde - muszę jeszcze książki do obrony przeczytać :/ Chyba, ze powiem, iż lepsiejszą czytałam :p Czekam teraz aż Maciek przyjedzie z pracy - strasznie późno wraca :(

My mamy zmywarke od czerwca i rachunki mniejsze o 40zł, nie wyobrazam juz sobie zmywac sterty naczyn i ogladac wiecznego bałaganu poobiedniego, zawsze trzeba było od razu porzadek robic a tak bezposrednio do zmywarki klade i czysto. Ja właczam ja raz dziennie. Czy u was tez tak śmierdzi zmywarka jak stoi zapełniona wiecej niz jeden dzien? Odswiezacz czasami nie pomaga. Jakich tabletek uzywacie?
Aha miałam sie pytac dziewczyn ktore pisały list do sw mikołaja wygrałyscie cos?

[SUB]Anik, u nas w rodzinie też była ta jednodniowa jelitówka - kilka osób po kolei.
Kasiula - szczerze polecam boscha.
Czarnula, trzymam kciuki. I jesli rzeczywiście chcesz dalej ratować Wasz związek to z całego serca życzę Wam sukcesu. Dziękuję za życzenia i Tobie również Wesołych świąt.

Uciekam do greya ;-):zawstydzona/y:[/SUB]

Olisia - problem śmierdzenia zredukowałam, ponieważ od razu spłukuję resztki. oczywiście cytrynką to nie pachnie, ale nawet pusta zmywarka stojąca pół dnia zamknięta zaczyna ciągnąć, nie jedzeniem, ale właśnie zaparzoną wilgocią..
mam 60 i nie wyobrażam sobie puszczać jej z 3 talerzami i kilkoma kubkami (sztućce mam z wstawką, a garnki teflonowe).

Nutka zjadła ćwiartkę pomidora - jak jej smakował!!

reklama
Zmywarkę mamy od chyba 8 lat i nie wiem jak można było żyć bez niej:no:Radzę kupować to tak jak żyć bez pralki się nie da:-):tak:

Do góry