reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hey,dziekie za kciuki,ale cos po nich.Zdretwiala mi cala dupa,cale prawe udo i krzyz zaczal tak bolec,ze ledwo moge nogami poruszac. Termin do neurochirurga daleki,dopiero na luty.Prywatnie bede musiala isc,ale koszt to 200€ :-( Sek w tym ze za 40min mam pediatre i musze wyjsc.Wzielam koktajl,ale wypilam dzis nie w zyle zrobilam,bo nie bylo pielegniarza pod reka,a S nie dam sie wkloc,zastrzyki to co innego.nie wiem jak to sie skonczy.
& byly za kolejne mieszkania,dzis obejrzelismy dwa.Mam dola.Jedno pewnie wlasciciel odmowi bo jestem z PL i nie pracuje-rasizm pelna geba,drugie my bo grzyb zamalowany,a facet mowi ze grzyb to norma nie skomentuje:baffled: Mieszkan wiecej w okolicy wolnych nie ma.Usiade i bede plakac,czuje sie zle,bezrdanie i dennie...jutro S bedzie odkazal dzieciecy pokoj i w jednym chyba tylko bedziemy wszyscy spac.
Ola...za 7msc :o*

U mnie tez jakos sie wszystko sypie...dzisiaj padla mi zmywarka i moze to dziwnie zabrzmi musialam zmywac klasycznie cala napakowana zmywarke plus pol blatu czekajacego juz w kolejce...Przyznam sie ze nie robilam tego ponad 10 lat.Recznie myje tylko Sarkowe butelki i czasami cos co pilnie potrzebuje.Wodu zuzylam chyba ze 100 litrow nie mowiac ze cala kuchnia plywala w wodzie...Wyszlam juz z wprawy.Najgorsze ze o nowa musze powalczyc bo jak by sie cos z autem stalo to na pewno bylo by juz w warsztacie a jak to jest czesc moich obowiazkow to przeciez mozna poczekac.Cos czuje ze dzisiaj bedzie wojna o nowa zmywarke:0)
W sumie to zyczylam jej rychlego zgonu bo juz mnie powoli denerwowala ciagle niedomytymi szklankami ale nie myslalam ze mnie tak szybka wyslucha!

Dziewczyny nie bedzie mnie przez dluzszy okres bo jade do Polski. Pogadalismy potem tesciowie sie wzieli za niego i wracam do UK 12 stycznia, P musi sporo spraw przemyslec i mam nadzieje ze nam sie uda, wiadomo wina lezy po srodku i musimy teraz przemyslec nasze zachowania i dojsc do siebie. jak wroce to bede malo sie uczeszczac pewnie poniewaz za duzo siedze na kompie i czas to zmienic.

Zycze Wam udanych Swiat i Nowego Roku :)

Witajcie ponownie:-) Spacerek zaliczony, młoda ucina sobie drzemkę, mąż wraca z pracy więc trzeba się za obiad brać a na 18 na fitness:-)
Fiore kciuki nadal zaciśnięte, oby przeszło i jakieś mieszkanko się udało wyszukać:-)
Zanetta współczuje nocki, ty to masz przeboje nie ma co, nie nudzisz się nigdy:-)
Czarnula oby się wszystko ułożyło i dało radę odbudować:-) Wesołych i przede wszystkim spokojnych świąt:-)
Suse owocnej wojny o zmywarkę:-)
Miłego popołudnia:-)

Czarnula zeby sie Wam udalo &&&&. Spokojnych Wesolych Swiat
Suse obys wywalczyla nowa zmywarke szybko&&&:)
Moje dziecko dzis strajkuje nie chce isc spac :szok:, dzis chyba dzien bez drzemki po poludniowej jak on wytrzyma do 19:szok:.

reklama
Do góry