suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana życzę Ci duzo wytrwałości i spokoju ducha, odpoczywaj w PL ile się da! I &&&&&&&&&&&&&&& za pozytywy finałDziewczyny nie bedzie mnie przez dluzszy okres bo jade do Polski. Pogadalismy potem tesciowie sie wzieli za niego i wracam do UK 12 stycznia, P musi sporo spraw przemyslec i mam nadzieje ze nam sie uda, wiadomo wina lezy po srodku i musimy teraz przemyslec nasze zachowania i dojsc do siebie. jak wroce to bede malo sie uczeszczac pewnie poniewaz za duzo siedze na kompie i czas to zmienic.
Zycze Wam udanych Swiat i Nowego Roku
Spokojnych świąt i szczesliwego Nowego roku :*
Ja serdecznie polecam BoshaDziewczyny poradźcie jaką pralkę kupić??
Flaurka również podpisuje sie pod Twoim postem obiema "rencami "
I wcale nie chodzi mi tu o Pieszczoszkę czy też inne Mamusie z BB. Widze sama po sobie że padam na twarz,ale teraz jakoś tak bardziej ciesze się Alutkiem Nie odczuwam frustracji na samą myśl o kolejnym marudzeniu przez 24h...a Ali ma teraz naprawdę cięzki okres Jak mam 2 dni wolnego to aż skaczę ze szczęscia Bo będę cały czas z moim skarbeczkiem Wiem też że w pracy odpoczywam psychicznie, cieszę się obecnoscią innych ludzi, dialogiem i innymi przyziemnymi sprawami ;-)
Oczywiście gdybym miała taką możliwość to nie zastanawiałabym się ani sekundy i do roku na 100% siedziała bym z małym w domku, ale zycie jest zyciem i siedzieć w domu nie mogę tak jak pisałam wyżej są tez duze + powrotu do pracy i tym muszę/chcę sie zadowalic
Najlepszego dla dzieciaczków na kolejne miesiące
Fiore :*:*:*:*
Zanetko Ty to jesteś niezniszczalna ;-)
Pieszczoszka zrób zdjęcie Lali jak tak spi ale mi się gębula cieszy:-) Fajnie to musi wyglądać
Wy o tym czytaniu tak namiętnie, a ja jedną ksiązke czytam od wakacji nad czym strasznie ubolewam, w kibelku czytać nie umiem bo nie potrafię skupić się na "konkretach", a jak Ali spi to staram sie ogarnąc mieszkanie czy tez cos ugotowac...itp itd