reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej dziewczyny. Znowu musiałam nadrabiać zaległości bo wczoraj wybyłam do mojej babci z Ulą, potem zahaczyłyśmy jeszcze o moich rodziców i w domu byłam po 18. No i weny na pisanie brak ale może się ogarnę. Na dzisiaj plany ambitne bo muszę jakiś obiad wykombinować. A właśnie, że nie. Jak to napisałam, to mnie oświeciło, że dla męża mam gulasz z serc a ja sobie jajko sadzone zrobię. Wobec tego obiad z głowy. Kolejnym ambitnym planem jest odgruzowanie pokoju i doprowadzenie go do przedświątecznego stanu. Ciekawe czy mi się uda ;-) No i jakiś spacer zaliczymy skoro się szpital w domu skończył.

Miłego dzionka wszystkim życzę, a wczorajszym "minijubilatom" przesyłam buziaczki.

reklama
suzi - nie wierz, że jestem niepokonana, mam dni, że myślę się powiesić;p

pralka? patrzyłam na masę bajerów i wiecie co? używam tego samego programu, na 60 st. i 1000 obr. czasem włączę ręczniki na 90, albo Miśkowe łachy robocze. fajny jest program 15 minutowy, ale nadaje się do Haniowych niepoplamionych ubranek, albo do LEKKO przypoconych koszulek w lecie. mam indesit i od przeszło 2 lat nic mu się nie dzieje.

noc o niebo lepsza, ale daleko od ideału, przynajmniej ominęły mnie atrakcje żołądkowe.. już się lepiej czuję, ale jak o 7 pomyślałam, że trzeba wstać odprowadzić Bartka w ten paskudny mróz i wiatr to.. zrezygnowałam. pałałam jeszcze nadzieją, że może Nutka się zdrzemnie, ale nic z tego - kupa i do salonu. chwilę temu wstał Barti i pyta taki zaspany:
-"mamo, czemu ty zawsze wstajesz jak jest ciemno?"
-pokazuję na Hanię i mówię "to jest powód" a on myśli i mówi:
-"to musisz włożyć jej smoczek i wracać do łóżka"
taa, żeby to było takie proste..

jeanta - witamy :) co u Was słychać?

Witam sie i ja.
Powodzenia potrzebujacym i Jeanet witaj ponownie!
Humor ciut lepszy,bo jestem na "koktajlu",a ma w sobie srodek relkasujacy :-p O wizycie u pediatry napisze na odpowiednim watku.
Przepraszam,ze tyle ostatnio,albo inaczej...tyle zawsze sie zale,narzekami wogole.Nie wiem co sie ze mna dzieje,chyba naprawde zwale to na hormony i kawe.@ brak,kregoslup ciut mniej bolesny,dzieci mi jeszcze spia (Leo wstal o 6 na kupe,15min zabaw i polegl ponownie)...o spaly.Wlasnie V sie budzi i slysze,ze Leo sie...taak wstali.Spiesze sie,z napisaniem.Prosze o przeslanie pozytywnuch mysli,niech mi sie humor poprawi,bo nawet S wczoraj powiedzial,ze zaczynam byc strasznie nieprzyjemna :zawstydzona/y: ma racje,trzeba to powiedziec.
CZARNA &&& :* :*

hej majóweczki :-)
Fiore moc pozytywnych myśli ci sle ;-)

jeanta witaj ponownie ;-)byliscie na wczasach z mała ??? zazdraszczam :-) córeczka sliczna :-)

noooo a u nas.....nic ciekawego ....:-p nocka ok ,śnieg na dworze jest, i to by bylo na tyle...ide sie chwile pobawic z młodym :-) i niedlugo polozyc go na drzemke:-)

milego dzionka :****

Ok,napisalam na odpowiednim watku,Leo nakarmiony,V wcina sniadanie,piec ladnie rozgrzewa salon,wiec "rzucam sie"kolo maluchow na dywan i ogladamy Madagascar (ostatnio parenascie filmow do domu mi dotarlo za rozne uzbierany punkty w konkursach i kupony znizkowe...w tym wczoraj trylogia Madagascaru,wlacznie z ostatnim :-)).
Milego poranka!

witajcie
noc srednia, ale w miare sie wyspalam. dzis mam zamiar robic domek z piernika, zobaczymy jak to wyjdzie bo mam jeszcze klientke na 14.00
jeanta miło cie znów usłyszec. córunie masz cudowna
zanetaa ja tez mam pralke indesit i tez mam program 15minutowy. Jestem zadowolona z niej, uzytkuje ja jakies 3 lata
fiore &&&&

jeanta twoja Nela ma złotą bransoletkę???
Pytam bo coś zauważyłam na rączce.
Laura dostała złotą bransoletkę z imieniem i datą urodzenia ale jeszcze troszeczkę jest za duża. Zauwazylam,że za granicą jest to bardzo popularne.Jak zajmowałam się dziećmi w Irlandii wiele z nich miało bransoletki właśnie z datą i imieniem.Ciekawe kiedy Lauruni będzie pasowała na rączke... bo babcia nie moze sie doczekać heeh bo to prezent od niej:) miał pasować jak jej dawała czyli jak miała jakieś 2 mies no ale niestety heh

Laura poszła spać kilka min po 0:00 -świetnie !

Dziś musze iść w końcu zrobić to zdjęcie panoramiczne a jutro kanałowe łeeeee ;(

Witajcie, ja dziś mam bardzo zalatany dzień, najpierw będę się doprowadzać do stanu używalności czyli fryzjer:-) potem na 16:50 na szczepienie więc pewnie zajrzę do Was dopiero wieczorem:-)
Fiore super że dzieciaczki tak zdrowo rosną:-) Miłego oglądania filmów:-)
Jeanta witaj ponownie:-)
Pieszczoszka współczuje nocki i jutrzejszego kanałowego, będzie ok trzymam kciuki:-)
Zanetta Bartuś ma niesamowite teksty, takie mądre:-)
Olissia powodzenia w pieczeniu, ja to jestem beztalencie kulinarne:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, zdrówka i uśmiechu, a i ja proszę o kciuki za szczepienie:-)( taka mała prywata)
Miłego dzionka dziewczyny:-)

Jeanta fajnie ,że znów jesteś na bb .Mała kochaniutka:-).Pieszczoszka widziałam fotę Laury z wczoraj.Ja rozumiem,że macie jeden pokój ale do spania to trzeba jednak minimum warunków może skróć własną aktywność do 22-giej ?.Ona nie jest urobionym po pachy drwalem który zaśnie gdzie usiądzie.Może w tym tkwi problem.No rób te zdjęcia i lecz zębiska Tobie i pozostałym w potrzebie mocne &&.Ja miałam myć okna może pomyję w jednym pokoju (poddasze) tam mniej sypie bo u nas pada śnieg,a do świąt już wcale nie tak daleko

reklama
azula ona chodziła spać mi o 20:00 a od dwóch dni wlasnie o 0:00 a to przez to ,że od tych dwóch dni śpi mi w dzień 2 h !! a zawsze spała po 30 min! i te 2h drzemki robi właśnie od mniej wiecej 17 do 19 wiec pewnie temu chodzi teraz tak pozno spac..

Do góry