reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Suse ops...totalna skleroza,naj naj najlepszego slonce!!!
Joasia....ale gafa!!! Przepraszam,z rozpedu pisalam :zawstydzona/y: przepros coreczke za zmiane imienia!;-)
Elcia gratuluje zabka!
Andav u nas przeceny zaczynaja sie 5.01,ale ja zawsze ide w 2-3tyg "po",bo jeszcze bardziej przeceniaja ciuszki,a zawsze sie cos znajdzie w odpowiednim rozmiarze(tez h&m,zara,c&a i pare naszych wloskich).
Pieszczoszka zycie to nie bajka,ale czasem slonce zaswieci.
Anik. oby sie poprawilo,przykro mi ze tak sie meczycie :-(
Czarna jak u Was?&&& by bylo lepiej!
Yolanta patrzac na fb...brawa,brawa...dobrze sie czyta ksiazke :-p

U nas zimno,wczoraj,dzis brrr...cale -3'C i wilgoc,brrr.
Bierzmowanie w kosciele przeoczylismy,bo nie bylo gdzie zaparkowac w centrum VR :baffled:Obiad sie udal,specjalnie mi przygotowali pare dan wegetarianskich w restauracji,ale powstrzymalam ich po pierwszym daniu,glupio mi bylo oddawac prawie pelne talerze(no nie lubie tak).Dzieciaki i nas obchwalili,lubie slyszec nieprzeslodzone komplementy,a wczoraj bylo ich troche.Leo podbil serca wszystkich,V kontunuowala ich podbijanie.Reszta dzieciaczkow z rodziny byla ciut zazdrosna,co mnie zabolalo to jako,ze V przez te komplementy "duzych" zostala odtracona przez mlodszych na poczatku,ale potem...podbila tez ich serca.Nasza mala dyktatorka,ustawila ich do pionu i kazala sie soba zajmowac :-)Leo polowe obiadu "przemizial" z kuzynka(25lat),rzucajac usmiechy na prawo i na lewo,polowe przespal.My przeprowadzilismy wiele interesujacych rozmow z elita(juz tlumacze,szwagierka i jej rodzina to prawdziwa elita w Veronie,taki maly klan luksusu) i nasluchalam sie jak bardzo jestem wyksztalcona i nie powinnam marnowac mojego talentu i daru,na siedzeniu z dziecmi w domu,ale mnie podziwiaja ze tak mloda osoba potrafi miec takie pojecie o swiecie i na kazdy temat miec opinie,zajumujac sie samodzielnie dwojka maluchow(kazdy z nich mial nianke do pomocy w domu,choc kobiety nie pracowaly te z ich klanu).Taaak....ktos chyba za duzy wczoraj wypil,i to nie bylam ja :-p:-p:-p Jedyny defekt wszystkiego,to ze uzylam jednego kosmetyku(nie wiem jakiego) i spuchly mi lekko oczy.Zrobilam sobie delikatne "smokey eyes" i poszlo,dzis wygaldam jakby mnie ktos pobil,ale juz rumianek przylozony i jest ok.
uciekam,bo noc dzis srednia byla.Mnie zmulilo wczoraj o 20,ale o 24 Leo sie obudzil na jedzenie(mial prawo),a potem S chrapal niesmowicie,bo ma nos zatkany i jakos kiepsko spalam,choc dopiero dzis po 6 wstalam.Eh...V mi sie budzi na mleko.Milej niedzieli!!!

reklama
ja tylko na chwile...
ciągle budziłam sie w nocy z bólem zęba.. w końcu aż sie popłakałam z bólu.. Seba az sie obudził i zaczął mnie przytulać i uspokajać jak małe dziecko głaszcząc po głowie:zawstydzona/y: nie wiem jak ale udało mi sie usnąć ...

u nas -12:wściekła/y: mam problem bo jesli chodzi o chodzenie z Laurą po sklepach w wózku jest ok bo ściągam jej kombinezon i siedzi np w dresie ale na podwórku jest w kombinezonie to jest masakra!!!!!!!!!! wygina sie w wózku na wszystkie str.świata i sie drze jak cholera !!!! jak ja mam z tym dzieckiem chodzić na spacery ,przeciez przy takim mrozie jedynie kombinezon wchodzi w gre ....

Martusia tam ci wysłałam dwie czesci. 50 twarzy greya to pierwszy tom
fiore mysle ze cien do powiek mógł uczulic badz kredka do oczu jak uzywalas jakas nowa, ale stawiam na cien, bo to one najczesciej sa felerne
Pieszczoszka skąd ja to znam :) u nas ten problem minał jak kupiłam inny kombinezon bardziej miekki i puchaty. A moze za ciepło i za grubo jest ubrana i jej niewygodnie? Nam teraz Ola w miare spokojnie lezy porównujac do tego co było

Olisiaa ja sam kombinezon denerwuje.. jak jej go ubieram wpada w szał ... a jak jeszcze czapka dochodzi i rekawiczki no tragedia... nie da sie nad nią zapanować.. mozna mowic ,zabawiac nic! Zamknie oczy i drze sie ile wlezie

Pieszczoszka zakup kurtkę i śpiwór wełniany do wózka .Nie masz kasy kup używane zima szybko minie ,a na allegro dużo fajnych rzeczy i tanio jest

azula mam kurtki i mam śpiwór ale nie wełniany. I problem ze śpiworem bo Laura tak samo na niego dostaje szału.. nie wiem co za dziecko mi sie trafiło!!! chce z nia pochodzic dłuzej a po 30 minutach musze wracac:wściekła/y:

azula ma racje,ja tez mam kurtke i w razie czego ja w to ubieram, ale powiem ci ze u nas tez problem jest z ubiorem Oli ryczy tak ze nie idzie jej uspokoic ale jak juz ubrana i na rekach siedzi to ok

Pieszczoszka czyli wychodzi na to ze jej niewygodnie bo za grubo i sie ruszyc nie moze. Ja tak mialam z poprzednimi kombinezonami a w tym teraz to lezy spokojni ei jeszcze kocem ja nakryje i jest ok. Pod spod zakladam jej rajstopki, skarpety bodziaka z długim i jakas bluzeczke i w kombinezon

fiore narazie wszystko bez zmian, wczoraj poszedl na impreze - wzial odrazu wszystko do pracy i odrazu po imprezie pewnie pojechal, wczoraj probowalam sie pogodzic ale on mial to w dupie, powiedzialam mu co mialam do powiedzenia i kazalam mu zdecydowac sie na cos, albo woz albo przewoz, bez nas bedzie szczesliwszy bo bedzie mogl pic i spotykac sie z kolegami non stop wiec niech wybierze ta droge.

reklama
Do góry