reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Hej ja tak na szybko ;)

Olisiaa pisalas cos ze ksiazka ci sie urwala w jakim momencie ??? ja mam cala wiec nie wiem czemu :no:

Dziewczyny kazda wersja bedzie miala to wiecej to mniej stron zalezy jaka czcionka pisane itp wiec sie nie sugerowac ze ktos ma 400 str a ktos 180 ;-)

wciaga jak nic :D ja juz czytam 2 czesc :D

Anik &&& za Krzysia

Lece ! :*****

No w dzień mi poczytać nie dają, jak zarwę dziś drugą nockę czytając to jutro będę trup :-p ale to cholerstwo wciąga... 16 rozdział i sobie "dziubię" cały dzień, ale pewnie jak wieczorem na spokojnie znów się wczytam to mi znów godziny polecąąąąąąąą... A zawartość poza stanem konta Pana Greya wcale nie jest taka nierealna ;-)

oo może dzięki anik'owi też się Zagreyuję;:-D
chociaż ja też kocham książki papierowe.. zapach, mięsiste kartki, pozałamywane grzbiety.. i to, że wszędzie weźmie się je ze sobą i od czytania tak oczyska nie bolą.
ale jak mnie wciągnie to może sobie na gwiazdkę kupię.. albo zażyczę na prezent.

Dziewczyny z Warszawy :D pilnie potrzebuję info :D jak i czym najlepiej dotrzeć z pod Mariota na ulicę Kickiego niedaleko ul Grochowskiej. Seba mi na jakieś Sympozjum jedzie i go za Wisłę lokują do spania :p chciałam się dowiedzieć czy może któraś Pani z wawy ogarnia autobusy tramwaje itp :p ????

A tak to Was KOCHAM :******* i Buziam telepatycznie :************

nie mam czasa żeby posiedzieć na necie :/ ciągle sprząaaąąąąątam.... nie wiem kiedy to się skończy :/ przed swiętami chciałabym mieć gdzie stół postawić :/

BUZIAM :**********

No moje dziecko potrafi pyskować na zabawki na psy no jak jej nie spasuje to pyskuje i już .No i potrafi szeptać dziś rano jak się obudziła ,a myślała,że ja jeszcze śpię to gadała sobie szeptem jak zobaczyła ,że otworzyłam oczy to już gadała na cały regulator:tak:

Mysio - nie wiem, jak jest teraz ale kiedy ja mieszkalam w W-wie to na stronie warszawskiego MZK mozna bylo szybko i fajnie opracowac trase, zerknij tam :tak:

Azula - a to spryciula z Twojej Amelki :-) Moj to sie specjalizuje glownie w marudzeniu :baffled:

Kugela to moje trzecie dziecko chłopcy owszem pyskowali ale byli lekko starsi tak koło roku moze ponad ale szeptać :no: nie pamiętam chyba dopiero jako kilkulatkowie zaskoczyła mnie :tak:

Azula szeptanie jest słodkie ;) Mój jak się obudzi to najpierw szepce, a potem gada żeby mnie poinformować, że już nie śpi :D A tak, jak jest na rękach np. u babci, czy dziadka, to dwiema rączkami łapie za policzki, nachyla się do ucha i szeptusia "mama baba dada..." itp. :D

reklama
Anik ona też szeptał ale to skojarzenie by nie budzić:-)mnie to zaskoczyło:tak:ale widać niektóre dzieci tak mają :-D

Do góry