reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

dotarlam wczoraj do slawetnego rozdzialu 8 a nawet dalej, do strony 188, po czym dziec powiedzial dosc i musialam przerwac. Cala noc mi sie glupoty kotlowaly po glowie :-pPozwolcie, ze nie bede sie wczytywac teraz glebiej w forum, bo napoczety rozdzial 9 wzywa ;-)Gdyby to byl papier to bym juz pewnie byla w polowie ksiazki a tak nie da sie do kibelka zabrac, czytac przy stole, czy w lozku pod koldra :baffled: No i nie ma TEGO zapachu papieru :no: Z bolem oczu sobie jakos poradzilam tak dlugo eksperymentujac z wielkoscia czcionki az osiagnelam w miare przyjemny dla wzroku rozmiar :tak:

Swoja droga takie "zbiorowe" czytanie erotyka to prawie jak seks grupowy :-D

reklama
Anik chetnie bym ci cos podpowiedziala ale nie mam zielonego pojecia co to moze byc i jak ci pomoc:-:)-( na szczescie juz jutro poniedzialek to szybciutko do lekarza lec- ja nie wiem ale chyba mleczko dalej bym dawala- (nie wiem co to smecta) bo na samej marchwiance to moze bede troszke glodny...trzymam kciuki za was!!

dotarlam wczoraj do slawetnego rozdzialu 8 a nawet dalej, do strony 188, po czym dziec powiedzial dosc i musialam przerwac. Cala noc mi sie glupoty kotlowaly po glowie :-pPozwolcie, ze nie bede sie wczytywac teraz glebiej w forum, bo napoczety rozdzial 9 wzywa ;-)Gdyby to byl papier to bym juz pewnie byla w polowie ksiazki a tak nie da sie do kibelka zabrac, czytac przy stole, czy w lozku pod koldra :baffled: No i nie ma TEGO zapachu papieru :no: Z bolem oczu sobie jakos poradzilam tak dlugo eksperymentujac z wielkoscia czcionki az osiagnelam w miare przyjemny dla wzroku rozmiar :tak:

Swoja droga takie "zbiorowe" czytanie erotyka to prawie jak seks grupowy :-D
hahahah kugela- echhh a ja lubie poczytac sama i w ciszy- a tak maz siedzi, synek wrzeszczy, nie moge sie skoncentrowac na czytaniu- bardzoooo zaluje ze to nie papier i nie moge zawinac sie do sypialni i czytac:-(

andav - moj dziec zaczyna koncert marudzenia w srodku kazdego "numerku" Greya z Anastasia - i to niezaleznie od pory dnia i nocy, jak tu miec nastroj :wściekła/y:

Pora drzemki minela a na dworze zamiec sniezna. Teraz mamy dylemat jak wyjsc na dwor :baffled:

ejjjj a ja jeszcze nie doszlam do tych numerkow :) i ciezko sie skoncentrowac na czytaniu- przy dwoch jeczacych facetach :( u nas padal deszcz i zmyl powili snieg co padal w nocy

Andav dziękuję :* Smecta działa przeciwbiegunkowo :) Teraz gotuję mu ziemniaczka z marchewką, a tak dostaje kaszki ryżowe na gęsto na wodzie. Z mlekiem jeszcze poczekam - kaszka go nasyca i smakuje, więc jest dobrze... Czekam jaką kupę kolejną mi zrobi.

Ja Greya pochłaniam nadal, chociaż powinnam uczyć się do piątkowej obrony :D ale ciekawa jestem, czy to kolejna książka z serii "wielka miłość pięknej, skromniej dziewczyny odmieni nawet najbardziej zatwardziałe męskie serce" :p

jestem na 13. rozdziale i musze zrobic przerwe. No nie da sie przesiedziec calego weekendu z ksiazka bedac zona i matka :-pDla mnie ta ksiazka jest jak na razie calkowicie nierealna, tzn. jest idealnym opisem babskich fantazji ale calkowicie niemozliwa w realu ;-)Spelnia jednak podstawowe zadanie: WCIAGA :-D

reklama
aaa...
no nie mogę..
wszystkie grey. grey. grey. ;-)
też się chcę zagreyować; mógłby mi ktoś przesłać kniżkę? będę dźwięczna straszliwie..:wink:

Do góry