reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Czesc dziewczynki :)

elcia gratuluje!! :tak:

U nas dzisiaj tez na minusie- ale nie takim jak u was -17:szok: jedyne -3.
Bylismy caly dzien na miescie- ludzie powariowali- wszedzie wszystkich pelno. Myslalam ze bedzie juz troche przecen zimowych bo na stronie hm sa juz przeceny ale niestety za pozno zauwazylam i co lepsze juz poszlo a robilam porzadki w ciuchach malego i posegregowalam rozmiarami 80,86 i wzwyz i tych 80 mam malutko. Troche pokupowalam w h&m ciuchow i dwie koszule w c&a - ale szalow z przecenami jeszcze nie bylo- pewnie po swietach przecenia bo teraz to ludzie i tak kupuja ile wlezie:-D

sobie dla pocieszenia zakupilam kolejna pare totalnie niepraktycznych butow:baffled: ale podobaly mi sie- niestety nasz hrabia nie pozwolil nam za bardzo na popatrzenie za czyms dla nas:-(

Teraz spi wiec czym predzej ide opozadzic chalupe, wykapac sie i poczytac tego greya :tak:

jestem na 82 stronie (rozdzial 5) - szybko sie czyta. Wciagnelam sie :zawstydzona/y:Szkoda, ze to nie forma papierowa, oczy by mniej bolaly :nerd: Malz wybyl z domu, dziec zasnal przy cycku to w ciagu godziny przejchalam przez 4 rozdzialy :tak:No ale malz wrocil, dziecia obudzil to teraz pora wracac do rzeczywistosci i zrobic sobie owsianke na kolacje :-p

kugela ciebie tez tak oczy bola? ja przeczytam kilkanscie stron i musze odpoczac bo mi sie wszystko zlewa, uwielbiam ksiazki w formie papierowej :)

reklama
Do góry