reklama
fiore
Fanka BB :)
Ja na szybko.Dziekuje za kciuki,chyba mysleliscie o mnie dobrze tak naprawde,dobrze!Przynajmniej polowicznie:-(Trafilam na ginekologa b.dobrego,zamienil sie z "zolzem" w momencie w ktorym wchodzilam do gabinetu.Wieeelka ulga!Co do cysty,dostalam tbletki anty ale tylko na 2msc,po czym powtarzamy usg i wtedy sie zobaczy,na razie staramy sie nic inwazyjnie nie robic.Co do guzka,musze isc na mammografie,byc moze to tylko kanalik zapchany,ale cos jest.Tyle.W razie problemow pojawic sie mam na e.r.,nawet jakbym zle zareagowala na tabsy,bo dostalam jakies,ktore moga zle oddzialowywyc z moja anemia,ale nie musza.Gin sie postaral,badania zrobil delikatne,dokladne i wszystko wyjasnil jak potrzeba.Szczerze powiedzial,ze trzeba byc pozytywnie nastawionym,ale niestety nie moze mi obiecac,ze bedzie wszystko ok.No to czekamy.Bedzie jak ma byc.Wiec prosze jeszcze o te &.
Leo dzis tez marudny,ale wiem ze to wina kupy.Dostal nowe jedzonko i pomidorka nie trawi.Na razie spi,wiec i ja sie klade.
&&& za Was potrzebujace,doczytalam,ale nie napisze kazdej oddzielnie.Trzymajcie sie! *
Leo dzis tez marudny,ale wiem ze to wina kupy.Dostal nowe jedzonko i pomidorka nie trawi.Na razie spi,wiec i ja sie klade.
&&& za Was potrzebujace,doczytalam,ale nie napisze kazdej oddzielnie.Trzymajcie sie! *
anik.
Mama Krzysia :)
Krzys nie ma apetytu - zdarza sie to po raz pierwszy od urodzenia... Zjadl dzisiaj 2 razy po 120 gora 140 ml kuzwa niby sie smieje potem marudzi, jak sie go czyms zajmie to zapomina (teraz np.cos z moim bratem ogladaja). Nie ma temperatury, nie wymiotuje, nie chlipie nosem, lekow poza probiotykiem nie dostal, kupsztala strzelil jak najbardziej normalnego - tylko na jedzenie srednia ochora. Czyzby mu w taki sposb zeby dokuczaly?
andav
Fanka BB :)
Zaneta :** za dobre checi
Natalka- dziekuje :***
a powiedzcie dziewczyny drukujecie to sobie cz ybedziecie z kompa czytac??
Pieszczoszka tyle zebow do naprawy!!!!!!!!!!!?????????? matko kochana ile ty lat nie bylas u dentysty???
Anik bardzo mozliwe ze to przez zabki- oj biedny krzysio:-(
Natalka- dziekuje :***
a powiedzcie dziewczyny drukujecie to sobie cz ybedziecie z kompa czytac??
Pieszczoszka tyle zebow do naprawy!!!!!!!!!!!?????????? matko kochana ile ty lat nie bylas u dentysty???
Anik bardzo mozliwe ze to przez zabki- oj biedny krzysio:-(
fiore super ze cos pozytywnego ciebie spotkało, bo ostatnio to tylko pod gorke masz. kciuki dalej zaciskam
anik. Ola tez miala taki czas było to moze ok tygodnia ze nie chciala jesc czasami mialysmy 3 karmienia tylko. Po tyg wszystko wrocilo do normy wiec byc moze i u Ciebie tak bedzie
Natalka byłas moze na starym rynku ja tworzyli te rzeźby z lodu? warto pojechac i przy okazji na ten jarmark świateczny?
anik. Ola tez miala taki czas było to moze ok tygodnia ze nie chciala jesc czasami mialysmy 3 karmienia tylko. Po tyg wszystko wrocilo do normy wiec byc moze i u Ciebie tak bedzie
Natalka byłas moze na starym rynku ja tworzyli te rzeźby z lodu? warto pojechac i przy okazji na ten jarmark świateczny?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
chodziłam do dentysty ale dentystka stwierdziła,że ciąża mi tak popsuła zęby. Zawsze miałam słabe zęby i szkliwo ale regularnie je leczyłam . Mojej cioci po ciąży tak żeby sie popsuły ,że wszystkie były do wyrwania ;/
anik.
Mama Krzysia :)
Andav ja czytam z kompa albo czytnika e-bookow.
Olisiaa - o widzisz moze i u mojego podobnie... albo po tych wymiotach jeszcze dzisiaj do siebie nie doszedl... na szczescie sporo pije
Olisiaa - o widzisz moze i u mojego podobnie... albo po tych wymiotach jeszcze dzisiaj do siebie nie doszedl... na szczescie sporo pije
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
na to wygląda skoro nawet są popsute te zeby które były naprawiane przed ciążą ;/ rok przed ciążą wywaliłam 1500zł na dentyste ;/
tak samo ósemki były zdrowe a teraz wszystkie cztery są dziurawe ...
a i jeszcze zapalenie dziąseł mam !!!
tak samo ósemki były zdrowe a teraz wszystkie cztery są dziurawe ...
a i jeszcze zapalenie dziąseł mam !!!
Podziel się: