reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

Anik może byc że to przez ząbki w koncu to boli...a tez może po tych małych wymiotach .. wazne ze w ogole cos zjadl no i pije ;-)

Andav nie ma za co ;-) ja czytam z kompa zawsze ;-)

Olisiaa nie byłam na tych rzeźbach a chciałam kiedyś iść podobno fajne sa ;-) a ci powiem ze na jarmarku tez nie bylam swiatecznym bo ja w sezonie zimowym to rzadko jestem na starym rynku ;-)

reklama
ja bardzo nie lubię czytać na laptopie,kiedyś może ze 2 krótkie książki w tak czytałam i nie dla mnie to. Bardzo długo byłam też przeciwnikiem czytników bo dla mnie książka to książka ale koleżanka sobie jakiś czas temu kindla kupiła i jak zobaczyłam jak to wygląda w praktyce to teraz już jestem na tak :) Ale tylko dlatego,że mieszkam w UK dostęp do polskich książek nie najlepszy (z tutejszej biblioteki już wszystko co fajne przeczytałam),kupować z tutejszych polskich księgarni mi sie zdarza ale najtaniej to nie wychodzi,z PL przesyłki tez kosztują więc się zdecydowałam na kindla :-)

pieszczoszka współczuje problemów z zębami.

Wiecie co na próbę która tam się tym zajmuje zaneta ,natalka?? bo ja to z tą pamięcią:no:.Wyślijcie mi też książeczkę spróbuję poczytać na kompie zobaczymy jak to pójdzie.Niechcący bo nie polowałam kupiłam pampki w biedronce ,a w domu patrze to te z reniferem:-).Czarnula coś musicie zrobić albo wóz albo przewóz ja bym chciała by wam się ułożyło ale jak sam napisałaś nic na przymus:tak:.Pieszczoszka najgorsze te ósemki rwanie drogie jak cholera.

Katasza no może nie bardzo wiem ze względu na stracha przed dentystom od lat chodzę prywatnie i każę się znieczulać:tak:

reklama
Do góry