reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

natalka, zanetaa a tez wam sie wyrazy nakładaja jeden na drugi? bo probuje przeczytac
natalko ja mam zawsze tyle stron otwartych, uwielbiam tak miec
a poza tym zawsze mam maj otwarty i drugi tez bo na jenym czytam a na drugim odpisuje wam na posty zeby nie pominac

Ostatnia edycja:
reklama
o widze ze dzieliscie tym slynnym greyem- to ja tez chce jak moge:zawstydzona/y: ale macie tez pierwsza czesc???

u nas noc znowu rewelacyjna- spanie do 5tej- przrwa na kupe i mleczko i do 8mej- mmmm bosko:tak:

annte w buzce dalej nic nie ma :( trze czesto nos i oczy,..
Ale jest okropnie nie dobra i dalej w dzień spi tylko 30 minut...
dobra ja spadam ide sie ubierac i lece do dentysty

u nas to samo. jest tak marudny, że pod wieczór to mi się płakać chce ze zmęczenia, złości i nie wiem czego jeszcze.. non stop na obrotach.. a zębów nie ma.. ostatnie trzy dni tak dostałam po tyłku, a jeszcze prawie cały dzien sama z dzieckiem, bo monsz w delegacji.:baffled:
dobrze, że chociaż całe noce przesypia.

a i nie wiem gdzie zapytać, to zapytam tu:
do jakich temperatur na minusie można dziecko brać na spacery
i ile tak czasu max. spędzić na dworze?

bo zima pełną gębą, u nas -4 (a było -10) i białooooooooo-ło

Ostatnia edycja:
u nas tak samo jak u Olisii wczoraj tez bylo mrozno a my spacerowalismy okolo 2godzin i nawet nie bylismy wielce cieplo ubrani- jakos wydawalo mi sie cieplej jak bylo 2 stopnie i wiatr:szok:

natalka, zanetaa a tez wam sie wyrazy nakładaja jeden na drugi? bo probuje przeczytac
natalko ja mam zawsze tyle stron otwartych, uwielbiam tak miec
a poza tym zawsze mam maj otwarty i drugi tez bo na jenym czytam a na drugim odpisuje wam na posty zeby nie pominac
mi sie nic takiego nie dzieje:no: wszystko normalnie mi sie otwiera :tak:

hehe ja tez mam czasami kilka stron na raz pootwieranych ale nie aż tyle :p

hejka :)
mmm uwielbialam kiedys ksiazki czytac, najbardziej romans danielle steel.

malo pisze bo humor nie ten tegas. w domu znowu nie za wesolo, stary siedzi w sypialni non stop i sie nie odzywa, focha ma wiec niech siedzi sobie, chyba za daleko to juz wszystko zaszlo i zobaczymy jak to sie niebawem skonczy. nie ma co robic nic na sile, ok spadam bo jak zawsze pisze to sie rozklejam.

pozdrowionka :)

reklama
Do góry