reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Czarnula tule mocno :*** bądź silna dla swoich 2 łobuzów ! i pamietaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !
widzę,że szał na Greya Ja czekam na trzecią część-ma wyjść po polsku na początku stycznia dopiero
Pierwsze dwie części mam książki a nie ebooki więc nie podzielę się ;-) ale na gwiazdkę już sobie zamówiłam u mojego Mikołaja kindle więc niebawem i ja zacznę kolekcjonować ebooki
czarnula przytulam :* mam nadzieje,że się Wam poukłada wszystko
Pierwsze dwie części mam książki a nie ebooki więc nie podzielę się ;-) ale na gwiazdkę już sobie zamówiłam u mojego Mikołaja kindle więc niebawem i ja zacznę kolekcjonować ebooki
czarnula przytulam :* mam nadzieje,że się Wam poukłada wszystko
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja dalej nie nadrobie ... Laura na tpo nie pozwala.
Więc w skrócie: byłam na odbudownie zęba,kanałowe mam w przyszłym tyg.
mam jeszcze 7 dziur do zrobienia w tym jedna też do kanałówki i cztery ósemki do usunięcia- świetnie
Więc w skrócie: byłam na odbudownie zęba,kanałowe mam w przyszłym tyg.
mam jeszcze 7 dziur do zrobienia w tym jedna też do kanałówki i cztery ósemki do usunięcia- świetnie
anik.
Mama Krzysia :)
Tom pierwszy to "50 twarzy Greya" ? Dzisia będę doczytywac choc oczy sie kleja - spalam 3 godziny w nocy :----( jakby cos to moge wyslac komus "Ciemniejszą stronę Greya" też już mam
Czarnula - :* ułoży się wszystko...
Czarnula - :* ułoży się wszystko...
olisia - ja też mam wszystko w porządku. uwielbiam książki w tym formacie, może trzeba ściągnąć najnowszego AR?
andav - znowu nie zdążyłam, a bym pomogła.
czarnulka - tule Cię mocno, obyś znalazła rozwiązanie tego problemu - łatwe lub trudne, ale rozwiązanie.
matko, zaraz uduszę Hanuśkę! (Pieszczoszka), normalnie miauczy, śpiąca jest, a po włożeniu do łóżeczka wrzask:[
andav - znowu nie zdążyłam, a bym pomogła.
czarnulka - tule Cię mocno, obyś znalazła rozwiązanie tego problemu - łatwe lub trudne, ale rozwiązanie.
matko, zaraz uduszę Hanuśkę! (Pieszczoszka), normalnie miauczy, śpiąca jest, a po włożeniu do łóżeczka wrzask:[
Ostatnia edycja:
anik.
Mama Krzysia :)
Albo Foxit Reader - ja tym odczytuję pdf-y
natalka1704
Fanka BB :)
Tom pierwszy to "50 twarzy Greya" ?
Tak to tom 1
Zanetaa no znowu cie ubiegłam
Joasia uuu to juz niedlugo bedzie,fajnie
Olisiaa zrobila tylko podglad ksiazki a nie pobrała to dlatego jak pobierze to bedzie normalnie bo u mnie na podgladzie tez tak wyszla jakos dziwnie ta 1 czesc .
reklama
zanetaa - pozwole Ci popelnic ten dobry uczynek i wyslac mi pierwsza czesc Greya ;-) Zaraz napisze Ci na priva. I nie dus Hanulki. Moj od urodzenia nie chce spac sam a u Ciebie to wyjatek od reguly, wiec i tak masz lzej w tym wzgledzie
Reszcie odpisze po zmainie pieluchy
Edit: albo i troche pozniej, bo marud ma inne plany ;-)
PS. Jak mozna odbudowac zab przed kanalowym
Reszcie odpisze po zmainie pieluchy
Edit: albo i troche pozniej, bo marud ma inne plany ;-)
PS. Jak mozna odbudowac zab przed kanalowym
Ostatnia edycja:
Podziel się: