reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Witam się i ja:-) Młoda jeszcze śpi od wczoraj bez żadnej pobudki na mleko:szok: No widać jej to potrzebne:-)
Fiore mocne kciuki za Was:-)
Pieszczoszka współczuje stresu, ale mam nadzieje że śladu nie ma:-)
Anik współczuje sensacji, oby szybko przeszło a obrona była przyjemnością:-)
Za potrzebujące mocne kciuki:-) Miłego dnia dziewczyny:-)

natalka1704 wielki dzieki z checia i ja to przeczytam :) jak znajde chwile czasu to ograne ja :-D
dzis wyciagnełam spacerówke, zeby ja odswiezyc(bo powoli w gondole sie nie miescimy) i zrobic zdjecie bo chyba kiedys Pieszczoszka pytała jak wygladaja nasze spacerówki. Na chwile Ole wsadzilam do niej i patrzcie jak głowe wychyla zeby tylko tv dojrzec, tak sie wychylała ze myslalam ze z wozka wypadnie
SL386539.jpg

olisiaa dziekuje. Teraz juz lepiej bo kolor sie duzo spłukał i teraz włosy sa jasniejsze ;d

wiecej nie napisze bo laura jest strasznie nie grzeczna!!!!
nie wiem co sie z nia dzieje ale coraz bardziej daje popalić.. mam juz czasem dosc na dupie nie moge siadnac

Olisia, Natalka - ja też chciałam pomóc:( :p:p
pomogłas mi :-) a teraz ja sie chciałam podzielić Panem Greyem :-D

Olisiaa ile ty masz tam stron pootwieranych na necie :-D a mała chciała sobie poogąldać program a mama w spacerówke wkłada akurat to co sie dziwisz ,przeszkodziłaś jej :p

Ostatnia edycja:
Piesczoszko, ja bym stawiała u Lauruni na ząbki. To już chyba czas, może bolą ją dziąsełka i dlatego jest nieznośna. Zaglądałaś do buzi? U mojej ząbkowanie objawiało się tarciem uszka i nocka i maruuuuddzzzeniem wielkim, teraz kiedy dwie jedynki już są na wierzchu troche ustąpiło.
Może podaj jej żel albo pół dawki paracetamolu.

Zanetko, a ja tez mogę prosić??? Wyślę Ci maila na priva.

Moja Ninka usnęła właśnie, czekam na R. bo dziś wyjeżdza na szkolenie i pójdziemy na spacerek. U nas tez bielusieńko i mroźno, wywaliłam pościel na balkon, niech sie przewietrzy. Ok, zmykam ogarniać mieszkanie.

Fiore &&&&&&&& bedzie dobrze , tule mocno.
Duzo zdrowka dla reszty chorowitkow

Jestem dzis padnieta mlody obudzil sie przed 23 i urzadzil sobie pogaduszki , wiec musialam go wziasc do nas do wyrka. Usnol po 24 i budzil sie co chwile ale pic ani jesc nie chcial, zastanawiam sie czy nie ida nastepne zeby bo to samo bylo zanim wyszly mu pierwsze zebiska. Najgorsze jest to ze takie akcje nocne wczesniej trwaly prawie 2mc:szok:. Ide ubrac mlodego i spadam z nim na spacer a przyokazji wpadne do kumpeli na kawke:)
Milego dnia

reklama
Do góry