reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

My dzis po obudzeniu jak tylko wyjrzelismy za okno i zobaczylismy snieg wyskoczylismy na przechadzke- bez sniadania, bez niczego :-pZobacz załącznik 521119
Ale chlop mi sie sniegiem nie zachwycal- wrecz ziewal- wiec czym predzej wrocilismy na sniadanie.

Pieszczoszka- ciesz sie perfumem i mam nadzieje nie ochrzanilas biednego chlopa- kurcze a jakby nic nie kupil to tez by bylo zle- chcial dobrze - moj to mi tylko na rocznice cos fajnego kupi a tak to od czasu do czasu kwiaty.

i nie zgodze sie z toba Katasza ze jego pieniadze to mogl kupic- w malzenstwie- przynajmniej naszym nie ma pojecia moja kasa, twoja kasa- jest nasza- bo co ja nie pracuje to juz nic kupic nie moge? ;-)

widze ze tu oczytane towarzystwo- nono a juz myslalam ze niczym mnie nie zaskoczycie- fajnie wiedziec :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe śnieg :p Gabrych dziś usiadł, popatrzył w okno potem spojrzał na mnie z miną mówiącą: ee? i dalej spoglądnął w te okno pełen kontemplacji nad otoczeniem :p Śnieg- szału nie ma :p

Przeglądam allegro :p z zabawek do wody przerzuciłam się na instrumenty :p wybrałam co nieco :p

A ja znów poza domem - Maciek dostał takiej jelitówki, że ewakuowałam małego do moich rodziców... Oby do soboty mu przeszło, bo koncert jest zarazem jego drugą formą - jeśli nie zaśpiewa i nie dostarczy nagrania do 15 grudnia będziemy musieli 3600 zł. zapłacić za powtórkę :baffled:

Moja obrona na 99 % w przyszły piątek :D

Andav ale mi zupełnie nie o to chodziło. Ja rozumiem, ze kasa jest wspólna i trzeba wydatki planować i w ogóle. Ale z drugiej strony chłopak pracuje, zarabia (na siebie i rodzinę) i jak ma ochotę zrobić prezent dziewczynie to go robi. A tu mu się jeszcze po uszach dostaje. I tyle tylko. bardziej mi chodziło o ten absolutny brak entuzjazmu ;-)

Mysio a jest jakas mini gitara??:szok::szok: nie no jak znajdziesz to pokazuj--- a ja myslalam ze Gabrych dostanie jakiegos osobistego gekona czy kameleona :-p

Katasza spoko:tak: ten brak entuzjazmu tez mi sie rzucil w oczy i mam tylko nadzieje ze pieszczoszka po biednym sebie nie pojechala bo szkoda by mi bylo chlopaka

o matko anik ale u was stresowka ostatnio:szok: kciukasy

Ostatnia edycja:
A my mamy mini gitarę i kiedyś nawet na zamknięty wrzucałam Uli fotkę jak "gra" na niej.

Anik- trzymam kciuki, żeby mężowi szybko przeszło. A jaki temat pracy?

reklama
Do góry