reklama
kasiula222
Fanka BB :)
kugela najgorsze jest to że nie wiem i co dzień zadaję sobię pytanie czego ten mój dzieć tak żle śpi i kiedy ja się wyśpię ...?
Aga to postępu u was szybko mój zasypia w łóżeczku ale ja w nocy jestem taka nie przytomna że ląduje u mnie na łóżku bo jak bym miała tak często wstawać i odkładać go do łóżeczka to bym nie miała siły w dzień się nim zająć
Andav widzisz musisz częściej tak zaszaleć
Aga to postępu u was szybko mój zasypia w łóżeczku ale ja w nocy jestem taka nie przytomna że ląduje u mnie na łóżku bo jak bym miała tak często wstawać i odkładać go do łóżeczka to bym nie miała siły w dzień się nim zająć
Andav widzisz musisz częściej tak zaszaleć
kasiula222
No tak żle ale nie wiem jak go przestawić i tak zostało i nie wiem czemu takie 2 przeliczniki wyszły Ja tak dobrze na tym bb nie jestem zorientowana ...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nie wiem co ze mna jest nie umiem się wbić w rytm ciagle mysle o tych zębach i kosztach związanych z tym... aż mi sie odechciewa świąt ;/
azula
Kurka nie doczytuję o książkach no lubię z miłych "Jeżycjada" Musierowicz .Lubię SF z wyższej półki za fantazy widać nie przpadam dobry horror ,sensację historyczne nie wiem wszystko co trzyma w napięciu ,a ta "Jeżycjad " to już chyba z sentymentu co tom kolejny to słabsze:-(.Ja polecam Vitus Droscher (nad o powinny być dwie kreski) dla mnie geniusz pisze o zwierzakach.No co o tym Greyu powiecie co to za knigi bo znów się napalę kupię i będę żałować .A co do pytania czy jest czas na czytanie.Na czytanie dobrej książki zawsze jest czas zrezygnuje z BB z TV ,a poczytam:-)Dawać tytuły i o czym (ogólnie bez treści bo po co miałabym czytać zaciekawcie ,a nie zdradzajcie tajemnicy)No dostałam komplet wypoczynkowy troche napraw wymaga i prania więc czasu mam troche mało.Pa kochaniutkie:-)
andav
Azula ja kocham czytac- przed ciaza czytalam swietna ksiazke- w dwa dni ja przeczytalam- nie moglam sie wprost oderwac- co ostatnio zdarzylo mi sie przy ani z zielonego wzgorza i innych lucy maud montgomery- taka bajka dla doroslych czyli chyba fantasy- jutro podam ci tytul bo nie chce szukajac obudzic mlodego
polecam jeszcze autora:jonathan carroll
polecam jeszcze autora:jonathan carroll
reklama
she_84
a ja sie witam i zmykam spac. za nami kolejny ciezki dzien. moze maly da mi dzis pospac, chociaz za bardzo na to nie licze
dobrej nocki Wam zycze i do jutra :*
dobrej nocki Wam zycze i do jutra :*
Podziel się: