reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Flaurka bo ja jeszcze walcze o moje cycusie:-p a tak na prawde mam...okres :-D:-D:-D:-D

Azula i u ciebie smutna sytuacja - a wiecie ze ja jeszcze nie spotkalam w swoim zyciu zadnej rodziny bez jakis problemow, nieporozumiec, klotni??? sa jeszcze takie rodziny?
chcialabym jeszcze coreczke- i boje sie ze moze byc tak jak piszesz azula:-(

reklama
Witam!
Rzadko zagladam wybaczcie ale Marysia mega-marudna a i z pozostala 3 mnostwo zajec. Do tego Maciej ostatnio chory wiec w domu to juz wogole wolnego nie ma.
Marysia cos katar od brata zlapala wiec jutro ide z obydwojgiem na kontrole.
Zebow jeszcze nie ma. Siedzi juz pewnie, polozona na macie raczkuje tyle ze na razie do tylu.

Pieszczoszka idz do dentysty bo jak boli to dopiero wtedy jest strasznie. Ale rozumiem co czujesz bo mojego meza tez trudno do dentysty namowic.

Suzi przykro mi z powodu smierci ale i zaistnialej sytuacji

Azula zgadzam sie z Toba. Dzieci kocha sie jednakowo...tylkonp moj Krzys wymaga duzo wiecej pomocy przy lekcjach niz Ania ktora od poczatku radzila sobie super a ona ma o to zal. Maciej chcialby spac ze mna a spi Marysia i czuje sie odrzucony...to wszystko sa dzieciece emocje. Staram sie zawsze dzieciom tlumaczyc co i jak ale to nie zawsze skutkuje.

Pozdrawiam wszystkie!

niestety, azula, az tak rozowo to nie jest. Trafiaja sie rodzice kochajacy nierowno. Moja babcia jest tu "genialnym" przykladem: syn bardzej kochany niz corka (moja mama), ukochana wnuczka (ja) faworyzowana bardziej niz pozostale (od syna, o ironio) - i to nie tylko widac, slychac i czuc, ona sie do tego wprost przyznaje :baffled:

zuz juz byłam:)

pokręciłam dziś włosy za pomocą prostownicy:-p I mój Seba zwariował:szok: ciągle za mną łaził i mówił,że jestem śliczna,piękna i sexowna:szok::zawstydzona/y: szkoda tylko ,że ciało mam jak ten potwór z gwiezdnych wojen .. chyba jaba sie nazywał

drasia i tylko pozazdroscic- maslalam ze taka rodzina to wymarly gatunek ;-) a ty jeszcze nie spisz ? jutro do pracy a ty tu piszesz ??:-D:-D

ja dziewczynki odplywam do moich spiacych chlopakow- bo zaraz jeden zacznie chrapac poczym drugi obudzi sie na picku.... apropo tak na dobranoc ;)
Tato! Tato! Tato! - Dobranoc! - YouTube

Ok., usiadlam, doczytałam glowny chociaz myślałam ze to się nie uda :) i postaram się cos napisac a co mi z tego wyjdzie, zobaczymy :)

U nas ostatnio nieciekawie i to wina ząbków. Tydzień temu pokazala się prawa dolna jedynka, która dawala się we znaki dosyc dlugo ale ten tydzień jak wychodzila był najgorszy. I ida kolejne zabki. Mam wrazenie ze wszystkie naraz :O tak jak pisałam Maly kiepsko spi w nocy i w dzien tez. Najlepszym lekarstwem sa raczki albo cycus

kasiula, mój Stas zasypia sam w łóżeczku już od jakiegos czasu i było już nawet tak cudownie ze po kapieli i jedzonku było czytanie bajeczki, buziaczek na dobranoc, wychodziłam z pokoju a on w ciagu 5 minut zasypial, budzil się tylko raz o 4 i spal do 8:30 :O ale teraz przy zabkach nie jest już tak kolorowo. Tzn zasypia w łóżeczku ale potrzebna jest do zaśnięcia suszarka albo raczki i od kilku dni budzi się tak ok. 2 i nie ma mowy o powrocie do łóżeczka a w gre wchodzi tylko spanie z cycem w buzi. Nie odmawiam mu bo widze jak cierpi
kugela, zbieram się żeby napisac cos o tej mojej Fifi na odpowiednim watku ale jakos się zebrac nie mogę. wogole to chciałabym przeczytac co tam naskrobałyście ale nie daje rady. Oczywiście jak tylko się zbiore w sobie to napisze :) ale chyba juz nie dzisiaj :(

andav, zastanawiałam się wlasnie niedawno i mialam nawet pytac jak tam z przeprowadzka Twojego Maluszka i widze ze plany na styczeń :) Mój Stas u siebie i nawet zdarza się ze spi sam ale ostatnio znow klade się u niego

aga, moje kondolencje…

pieszczoszka, ja mialam leczenie kanalowe robione bez znieczulenia i nie było zle. Kiedys jak mi dentystka zrobila znieczulenie to mi się slabo zrobilo i od tamtego czasu wszystkie zeby mialam leczone bez znieczulenia i dalam rade. Tylko, ze ja mam chyba wysoki prog bolu.

suzi, tule :* tak jak pisza dziewczyny – masz teraz przy sobie dwoch najwspanialszych i najukochanszych mężczyzn i to oni teraz sa dla Ciebie najważniejsi a Ty dla nich. To samo jest u mnie – niby duza rodzina a tak naprawde tylko Stas i mój H. ale już mi to tak bardzo nie przeszkadza, jest czasami przykro ale bardzo się ciesze ze mam ich dwoch.

ja w tym roku robie wigilie u siebie i nie będzie mojego taty i brata chociaz ich zaprosiłam. Napisze kiedys o tym wiecej…

zdowka zycze chorowitkom!!!

Ja musze sobie jakis plan dnia rozpisac i dzialac wg niego bo wiecznie jestem niewyrobiona, wiecznie cos robie i wiecznie mam balagan i mnóstwo rzeczy do zrobienia ;) a wydawalo mi się kiedys ze jestem super zorganizowana :/

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za pamiec o naszej siedmiomiesiecznicy :) powiedzcie mi kiedy to minelo…

Witam
She nasz mały zasypia też sam w łóżeczku ale i tak w połowie nocy znajduje się u mnie łózku albo u taty na brzuchu wybudza się z płaczem przez te zęby i nie może zasnąć dziś 2 razy tak zrobił ...ja się chyba wykończę niedługo ..nie wiem czy 4 godz spałam
Nic mi się nie chce muszę wenne złapać i się dobudzić

reklama
Witam u nas słońce za oknem i niebawem pójdziemy pospacerować.Kugela bo twoja babcia to wyjątek potwierdzający regułę.Adam myślę,że już część zrozumiał ,a zrozumie więcej .Moja siostra tez przez jakiś czas uważała ,że jest mniej kochana teraz też żałuje ,że nie ma nas więcej ogromnie kocha Ameliankę bo swoich już więcej mieć nie może .Nie bać się dzieci powinno się mieć co najmniej dwoje .Czy wasze dzieci to nie małe cudy.A kolejne to kolejny cud.Pewnie nie przesadzajmy ani w jedną ani drugą stronę

Do góry