reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

ambitne plany Dusia - no to powodzenia! :tak:

zanetaa
- przy takich cyrkach z temperatura to dzieci moga byc albo hiper zahartowane albo ciagle chore :baffled:

anik - a moze te warzywa? rosolku bym sie bala (tlusty = ciezko strawny). Mam nadzieje, ze Ci sie juz poprawia :-) U mnie tez malz ma mniej wrazliwy zoladek niz ja. Dziady jedne :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dusia - mocne kciuki żeby się udało, a dom stał się domem, wymarzonym:)

kugela - prawdopodobnie masz rację - stąd te choroby, bo przecież Nutka wcześniej nie chorowała, a Barti tylko dwa razy do roku.. mi jest teraz zimno jak diabli, bo jakby nie było to przeskoczyliśmy z temperaturą o 12 stopni!! na podwórku było o 21 - -7,5st.!! zaczyna się, a u nas co zimę sięga na spokojnie -30.. brrrr

właśnie Misiek się na mnie sfoszył.. "problemy" łóżkowe.. mam nadzieję, że jutro będzie w porządku, bo mieliśmy jechać Nutce buty i rękawiczki (w końcu!!). wezmę się za rozdzialik książki, średnio mnie wciągnęła, więc dam radę się powstrzymać:)

Gabryś nauczył się przemieszczać całkiem sprawnie. Raczkowaniem tego nie nazwę jeszcze, ale właśnie ze swojej kołderki podłogowej wlazł mi pod krzesło - dobre 2 metry. Też sobie znalazł porę na naukę :-p

ta i moj dziec znow jako ostatni idzie spac, wiec ja (znow) jako ostatnia tu sie na bb produkuje. Dobranoc wszystkim - choc i tak pewnie slodko spicie :-p

Kugela rosół na 3 kosteczkach piersi z kurczaka :sorry2::sorry2::sorry2: No Maćkowi NIC nie jest - ja zjadłam pół kromki i ona dopomina się teraz wyjścia, a mąż wciagnął Big Maca na kolację i zapił Pepsi :dry::dry::-D

Kasiula - jaki masz tusz? Ja osobiście z tych z wyższej półki uwielbiam Lancome Hypnose - nie ma lepszego, tylko cena powala :p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczęta.
Obudziłam się właśnie z zapchanym, nosem, bólem gardła i kaszlem. Czuję się przynajmniej podle ale temperatury nie mam. Chyba muszę aptekę odwiedzić bo się zamęczę.
Nocka w miarę spokojna, 2 karmienia. Nic szczególnego jednym słowem.

Dusia- powodzenia i mam nadzieję, że do świąt będziecie już u siebie.

Anik pieszczoszka zakupiłam sobie teraz taki z Astora z silikonową szczoteczką ma dobrze ponoć rozdzielać i pogrubiać
Zanetka nie jestem w tej grupie i nawet nie wiem gdzie ona się znajduje ...

Ma rację Azula trochę ale czasem by się chiało napisać do was coś takiego z domu prywatnego i ogólnie piszemy tu prywatne rzeczy i nawet się w tedy nie myśli że wszyscy mogą to czytać ja często nie pisze niektórych rzeczy bo sobie przypomnę że może to ktoś czytać z rodziny np i będzie nie przyjemnie...
Ja jestem jednak zdania że powinna być grupa zamknięta( mimo że nie będzie tej ) , tylko właśnie ten minus że więcej mamusiek by nie mogło dołączyć ...Ale dobrze przynajmniej że jest na fb taka grupa majówek tam można pisać co się chce i nikt nie widzi prócz majówek więc tam się więcej udzielam :):-D

reklama
Witajcie. Umówimy się, że nie będę pisała jaka jestem niewyspana, bo to standard. Jak się wyśpię, to Was poinformuję ;D

Anik mam nadzieję, że szybko Ci to cholerstwo minie.
Dusia trzymam kciuki żebyście na święta byli już u siebie. Swoją drogą nie wyobrażam sobie mieszkania z moją mamą bądź teściami lub kimkolwiek innym, ale nie mówię, że nigdy tak nie będzie - życie stawia nas w różnych sytuacjach.
Zanetka życzę żeby ten czas nim będziecie na swoim upłynął jak najszybciej i jak najbardziej znośnie. Szkoda dzieciaków, że Ci chorują. Nie da się jakoś dogadać z tym grzaniem żeby tą temp. wypośrodkować?
Katasza oby nie rozwinęło się w coś poważnego. Dużo zdrówka!

Postaram się dzisiaj nagrać tego mojego małego czołgistę i wrzucić do obejrzenia :D. Starszak normalnie raczkował, a Hubo nie wiem co sobie wymyślił, ale całkiem sprawnie Mu to idzie. Potrafi w ten sposób przemieszczać się z pokoju do pokoju ;).
Jeśli chodzi o siadanie, to jeszcze nie siada. Gadanie - nie gada; najczęściej wydaje dźwięk "yyyy" jak coś chce :D:D

Aaaa jeszcze jedno. Nawet nie wiedziałam, że na fb jest jakaś grupa majówek. W ogóle się tam nie zaglądałam.

Do góry