reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
litle nina ja bym się nawet nie zastanawiała tylko wyskoczyła z domu nawet miałam też dzis zostawić małego z teściową i wyjść gdzieś ale po tej dzisiejszej wizycie na IP wolę zostać w domu w następną sobotę wyjdę
Zaneta ja tez się właśnie zastanawiałam czy ktoś nie czyta tego co pisze był by przypał nie raz ... Szkoda że nie ma jednak takiej zamkniętej grupy jak na fb
pieszczoszka to super się udało z tym makijażem
A propos makijażu kupiłam sobie dzis ten podkład z maxfactora i tusz taki droższy jutro zobaczę jak się sprawdzą :)

kugela - no własnie chorują mi cały czas dzieci, od września, winiłam za to przedszkole, ale może faktycznie to przez ogrzewanie.. no i ja też się pozbierać nie mogę, co prawda żadnych leków nie biorę, ale ja raczej nie choruję, częściej ulegam wypadkom:)

kasiula - jest grupa zamknięta, należysz? jak nie to wg mnie należy Ci się zaproszenie:) wystarczy założyć tam odpowiedni wątek i jazda - miejsce na sekrety jest:)

Pieszczoszka ale czasem się jeszcze mamusie pojawiają ,a chyba każdy ma prawo dołączyć:tak:.Ja też dopiero w lutym dobiłam ,a niektóre dziewczyny dopiero teraz.Ja się nie wstydzę swoich poglądów ,a jak uważam ,że coś się na forum nie nadaje to o tym w realu z przyjaciółką pogadam no i jest przecież GZ do której chlubnie należę ale czemu nie czytam nie piszę to nie wiem:crazy:

Witajcie, melduje się, że żyjemy. Mały wymiotuje i ma big katar, Ola ząbkuje, mąż hmm... trudno wyczuć, jest lepiej ale ja nadal martwię się tą jego pracą, do tego wszystkiego strasznie boli mnie gardło.
Chciałam wam powiedzieć, że chwilowo będę się mniej udzielać na bb i tak pewnie będzie do świąt. W tym tygodniu wyprowadzamy się na 2 tygodnie do moich rodziców ( nie wiem jak ja to przeżyje:szok:) bo prace na górze na ukończeniu, będziemy otwierać górę (trzeba wyciąć w salonie otwór na schody), montować schody i malować dół. Nie wiem jak u rodziców będzie z dostępem do internetu. Trzymajcie kciuki żebyśmy do świąt zdążyli wrócić do "starego-nowego" domu.

Ja myślami będę z Wami i w miarę możliwości będę tu zaglądać.

reklama
Do góry