andav
Fanka BB :)
kugela ja jeszcze w tym kierunku nic nie robilam- maly na razie ma obywatelstwo niemieckie- a moze miec dwa? ja tez moge miec dwa? bo cos slyszalam ze gdybym ja chciala niemieckie musialabym zrezygnowac z polskiego a z tego nie zrezygnuje- tak samo jest z dzieckiem? ja nie mam pojecia.andav - maz to beztalencie jezykowe (mimo zapalu) Za to pralke umie naprawic :-)
Wlasnie, apropos Niemcow: jak rozwiazalas kwestie polskiej metryki? Ja mam podwojne obywatelstwo ("z urodzenia"), maz to 100% Niemiec, slub zawarlismy w DE, dziec urodzony w DE - akt slubu umiejscowilismy w PL ale dziecia poki co nie, bo nam bylo za daleko i jeszcze Oli w PL nie byl Powinnam zadzwonic do polskiego konsulatu w Berlinie ale zapomnialam
Witajcie, ja już w pracy a Ninka u babci z całym majdanem. U mnie noc dziś dość dziwna, nie pamiętam ile razy wstawałam , ale chyba z 4. W końcu mala wylądowała w łóżku i spałymy razem, ale wierciła się niemiłosiernie, z boku na bok. Jestem trochę niewyspana.
Ok, idę nauczać, a później szybko do domu, bo dziś goście no i ten 3bit w lodówce też mnie już kusi.
i co jak zaprzestanę cycowania to też będę się martwiła o szwy??? Teraz ważę 54kg i dobrze mi z tym, nie mam tendencji do tycia, chyba, że sie obżeram, a potrafię o robić bardzo dobrze. I co myślicie, że przytyję jak przestanę?
noooo z waga 54 to ja bym sie nie martwila ze przytyje :-) kobieto ja jestem 20 kg ciezsza od ciebie i wiecej nie che
Anik a krzysia nie strulo? losos dobra ryba- ciekawe co cie tak po niej strulo
a ja dostalam okres:-wściekła/y: