reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Zanetaa, kalam się, że nie zauważyła, ale ostatnimi czasy jakoś tylko czytałam, dopiero teraz nadrabiam i staram się odpisywać. Teraz np. zamiast się zajmować uczniami to odpisuję. Współczuję Ci naprawdę dziadków, a kiedy macie zamiar coś działać, żeby się od nich wyprowadzić, wiem, że macie ciężko, ale pisałaś coś o budowie domu, jeśli już to wyjaśniałaś to ok.
Kurde, może nieskromnie, ale cieszę się bardzo, ze my mamy małe ale własne m.

Laura próbuję wstawać w łóżeczku :szok:

Załączniki

• SAM_0289.jpg
    SAM_0289.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 42
  • SAM_0290.jpg
    SAM_0290.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 41
Żanetko Ty z tymi dziadkami to masz wesoło:)

Mam nadzieję, że ja się ładnie zestarzeję i nie będę jęcząco- skrzęczącą staruszką....

Brawo Lalunia:))))))))))) He he jak tak zagląda zza tych szczebelków to wygląda na psotnika:)

Cześć .Aksmobulka buziaczki od cioci azuli i Amisi dla kochanej Oliwki no toż to już pół roczku:-):tak::-D.Pieszczeszka Ty się tak nie ekscytuj ;-).Laura jak piszesz diabełek zobaczysz co będzie jak zacznie Ci ten diabełek po chałupie buszować:-).Ale fajnie na czworaki się już podnosi u nas jeszcze nic z tego:no:.PS zaneta sa dni ,że jakoś nie bardzo wie się co z sobą zrobić i nawet nie chce się odpisywać na cudze kłopoty.Nikt Cię tu nie olewa czasem tak jest.Przytulam(bo ja najpierw piszeę potem pogłównie cofam się w tył)

Ostatnia edycja:
hej mamuśki
U nas nocka troszkę lepsza od poprzedniej ale coś widzę u małego jakieś takie krostki mu wyskoczyły takie czerwone plamki malutkie na głowie i a brzuszku i szyi nie wiem co to może być ....?? Temperatury nie ma a nwet ma zaniżoną 33 stopni też dziwne , tera właśnie usypia w wózku...
Sernik siedzi w piekarniku a ja się muszę brać za sprzątanie ale takie słoneczko wyszło że jak wstanie mały to wyjdziemy na podwórko na spacer ...
Dziewczyny tak sobie pomyślałam że na bb wkurza mnie to trochę że to co piszemy/e może każdy zobaczyć ... powinno być jakoś to zablokowane według mnie :-D
Pieszczoszka ale duża dziewczynka z Laurusi
Zanetka u ciebie dużo dziadki palą a u nas znów naszej babce zawsze zimno a ja po domu chodzę w krótkim rękawku a ona by paliła i paliła a na węgiel nie da i mamy się dusić w takim gorącu ,,, Ach żebym ja nie była taka na starość :tak: Starość nie radość jak to się mówi ..
Anik trzymaj się jakoś , kurczę że aż tak się zatrułaś tą rybą ...A może to jakiś wirus bo ostatnio panuje coś takiego

Witam się na szybko i zaraz lecę się zbierać, bo zawozimy Starszaka do mojej siostry. Nie lubię Go oddawać zwłaszcza na nockę, ale i tak robię to bardzo rzadko.
Jestem oczywiście niewyspana. Samo ząbkowanie jest męczące ,a jak dorzucić do tego katar to masakra. H usnął tak porządnie dopiero o 23:30, do tego karmienia chyba tylko 2 razy, a może 3. Rano trochę mnie oszczędził, bo wstał dopiero po 8. Od kilku dni chodzę jak jakiś niedobitek.
Miłego, spokojnego weekendu życzę.

reklama
Do góry