Dzień dobry kochane ,mam nadziję ,że mnie też pamietacie jeszcze staram siebyć na bieżaco choć ciezko ...zazdroszcze wolnego czasu tym stale odwiedzajacym BB
u nas jakoś leci mała zadziwia zdnia na dzien coraz bardziej , raczkuje na całego , już za wstawanie się zabiera w szoku jestem bo Bartek jak mniał 7 mc to nawetsam nie siedział wiec moze dlatego jestem zdziwiona heheh
obecnie walczymy z chorobami Bartek -anigina Pola - zap[alenie oskrzeli , i tu też szok dziecko nie marudzace , bez goraczki lekko pokasływało noi katar poszlam sprawdzic ten kaszel a tu zapalenie oskrzeli ...
w z yciu małzenskim przeszlismy kryzys jak to zwykle w zyciu bywa heheh na sylwestra w domu sami my i dzieci ,nie powiem poszlibysmy gdzies , ale rodzice nasi chyba wyprzedzajac nasze wcisniecie im dzieci pozałatwaili sobie bale , no trudno w ich wieku tez bedziemy chodzic heheh
chchialabym wrzucicfilmik z wyczynami mojej małej ,ale niestety niewiem jak to zrobic ,
Bartek jak miała 11 miesiecy powiedział piersze mama , tak mowil wszystko tata baba gaga alenie mama , pamietam to bo bylismy na urodzinach i spal jak sie obudzil to chyba przerazil sie tychwszystkich ludzi wyciagnal do mnie rece i powiedzial mama wszyscywszoku - bo przeciez mowilas ze nie mowi mama , ja bylam w takim szoku , ze siedzialam i ryczalam jak glupia