reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Andav ja tez na dole robie kreske na górze srednio mi to wychodzi ale kredka lepiej niz elaynerem ( o tak napisze bo mi łatwiej :p ) w pedzelku .Olisiaa mowisz pisak lepszy ????jak gdzies wychodzialm wieczorem to stosowalam cien w kolorze ciemny garfit lub czarny na powieke;-) zamiast samej kredki bo bylo szybciej :p

Dusia
mi sie wydaje ze on tak kryje swoj strach przed tym co bedzie .... czy sobie dacie rade ,...czy znajdzie sobie prace...faceci nie lubia okazywac slabosci wola robic czasem to w taki sposob jak on albo miec zupelnie olew na wszystko a w srodku sie cali trzesa bo przecież duma im nie każe tego pokazac...a bron boze sie przyznac przed zona ...&&& zeby sie ułozylo . Wiem ze nie chce o tym rozmiawiac ale chyba poki co to najlepszy sposob ....

reklama
dusia80 ja mysle ze Olek sie super zachował i to miło z jego strony ze sie martwi o Wojtka. Moze spróbuj jeszcze raz z nim porozmawiac i wytłumacz ze to z troski, szkoda by było zeby stracił wczesniej prace i wam narobił wiekszego kłopotu

andav to spróbuj w pisaku łatwiej bedzie ci zaaplikowac go, bo koncówka jest nieruchoma

a ja jak na szybko robie makijaz to robie kreske na gornej powiece kredka nie musi byc idealna bo ja rozcieram, na to nakładam cien na dolna tez krdedka roztarta troche cienia tusz i jest ok

Ostatnia edycja:
Natalka madra babka z ciebie- dokladnie dusia tak jak pisze natalka to moze byc maskowanie swojego strachu- chowa sie do jaskini i udaje ze wszystko jest ok.... ciemne cienie do powiek kroluja- ja tez ciagle dokupuje- lubie tez srebrne, zeby oko delikatnie blyszczalo, jasna zielen i ciemny fiolet

Dusiu, Twój mąż chyba podłamał się informacja o stracie pracy i przestało mu zależeć, co demonstruje jak zbuntowany nastolatek. Spróbuj z nim na spokojnie porozmawiać i wytłumaczyć, że to nie przelewki i sprawa jest poważna. chyba nic innego nie możesz zrobić, skoro mąż uważa że te kolega jest fałszywy, pewnie nie zechce go słuchać. A może jak emocje opadną to da się przekonać argumentami. Przykro mi, że jesteście w takiej sytuacji.

Olisiaa dziekuje za rade!! wyprobuje:tak:

.... ja jeszcze malujac oko cieniem delikatnie podcieram pod dolna powieka ten ciemniejszy odcien z zewnetrznej strony gornej powieki...ojej czy ktos tu zrozumie o co mi chodzi? :-D

Dzięki Dziewczyny, ja uważam, że Olek zrobił to w dobrej wierze, znam go nie od dziś i myślę, że nie chciałby zaszkodzić W wręcz przeciwnie. Kurcze mam złe przeczucia...

Olka się właśnie obudziła...

reklama
Do góry