anik. ja nawet na swoj slub sie sama nie malowałam :-) szczerze to nawet nie byłabym w stanie, wiadomo troche stresu a jeszcze gdyby mi cos nie wyszło lub byłoby nie równo to chyba bym usiadła i sie rozryczała ihihih- zartuje ale załamana to bym była i chyba bym załowała ze ktos mnie nie maluje, wiec wolalam sobie odpuscic chociaz jedna rzecz
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Pieszczoszka nie ma co narzekcj tylko masz miesiac zeby sie zabrac za siebie skoro ci tak te dodatkowe kilogramu przeszkadzaja, jakas dietka, zdrowsze jedzenie i moze uda ci sie choc glupie 3 kg zrzucic juz sie lepiej poczujeszmasz teraz mobilizacje ;-)i przestan tak gadac kazda ma z nas kompleksy mniejsze wieksze ale to nie jest powód zeby nigdzie nie wychodzic matko to polowa z nas musialaby nie wychodzic w ogole z domu
Mysiochomis
:*
Hej
Nie mam sił doczytywać ale widzę że się malujecie ja zarąbiście potrafię malować mówiąc nieskromnie ale na ślub to by mi się nie chciało samej
Gabrych i ja dziś przesiedzieliśmy dzisiaj w domu. Śniegu sie zachciało podać więc w najbliższym czasie jadę do anik. i pójdziemy na spacer
Mały w domu dostaje pierdzielca jakiegoś... już sam nie wie czego chce i co by porobić :/ i chyba znów mu idąn zęby kolejne bo się drapie i slini.
We wtorek mamy szczepienie ale coś czuję że mi się mały do tego czasu rozłoży. Kaszel ma brzydki, suchy.
Buziam :*****
Nie mam sił doczytywać ale widzę że się malujecie ja zarąbiście potrafię malować mówiąc nieskromnie ale na ślub to by mi się nie chciało samej
Gabrych i ja dziś przesiedzieliśmy dzisiaj w domu. Śniegu sie zachciało podać więc w najbliższym czasie jadę do anik. i pójdziemy na spacer
Mały w domu dostaje pierdzielca jakiegoś... już sam nie wie czego chce i co by porobić :/ i chyba znów mu idąn zęby kolejne bo się drapie i slini.
We wtorek mamy szczepienie ale coś czuję że mi się mały do tego czasu rozłoży. Kaszel ma brzydki, suchy.
Buziam :*****
fiore
Dziewczeta,padam na pyszczek.Potwierdzilo sie mam cos na jajniku,cos co jest dosc duze.Dok nie do konca jest przekonany ze to zwyklay cysta.Za tydzien mam gina,to sie zobaczy.Leo cudowny,dzis ponownie sie podnosil...tym razem przy tapczanie non-stop.Dobranoc! Niebawem powroce do mnie mniej egoistycznej.Buziaki!
Mysiochomis
:*
Fiore będzie dobrze :***** &&&&&&& za wizytę u gina
natalka1704
Fiore oby to nie było nic poważnego &&&&
Mysio zdrówka dla Gabrysia :*
Mysio zdrówka dla Gabrysia :*
andav
Olisiaaa dzieki za filmiki- pomogly mi zrozumiec ze nie potrafie sie malowac a tak szczerze to strasznie to dlugo trwa zeby wklepac ten poklad- chyba nie na moje nerwy- zwlaszcza przy dziecku;-) moze kiedys pocwicze
Anik a jaki roz uzywasz?? nigdy nie uzywalam ale chetnie bym pokombinowala
a ktors z was uzywa korektora? szukam czegos dobrze kryjacego- ten z loreal mi nie podpasowal:-(
ogolnie sprawdzam recenzje kosmetykow na tej stronie Kafeteria - Damska torebka - Kosmetyki moze ktoras skorzysta ;-)
fiore ja oczywiscie tez trzymam kciuki za wasze zdrowie- musi byc dobrze!!!
Anik a jaki roz uzywasz?? nigdy nie uzywalam ale chetnie bym pokombinowala
a ktors z was uzywa korektora? szukam czegos dobrze kryjacego- ten z loreal mi nie podpasowal:-(
ogolnie sprawdzam recenzje kosmetykow na tej stronie Kafeteria - Damska torebka - Kosmetyki moze ktoras skorzysta ;-)
fiore ja oczywiscie tez trzymam kciuki za wasze zdrowie- musi byc dobrze!!!
reklama
she_84
hej Maly niedawno zasnal wiec mam chwile dla siebie (w koncu!) synus nadal nie pozwala mamie na przyjemnosci w ciagu dnia a teraz dodatkowo ida zabki wiec nie ma lekko. a wieczorami jak juz pojdzie spac ja jestem tak padnieta ze nie mam sily na nic...
troche Was podczytywalam w ciagu dnia i nawet myslalam o tym co by tu napisac ale juz nie pamietam
fiore, bedzie dobrze!!!
Mysio, zdrowka dla Gabrysia!!!
andav, ja od jakiegos czasu uzywam tego korektora:
Garnier, NutriDermist, Kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem 2 w 1 - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
i mi baaaardzo odpowiada
troche Was podczytywalam w ciagu dnia i nawet myslalam o tym co by tu napisac ale juz nie pamietam
fiore, bedzie dobrze!!!
Mysio, zdrowka dla Gabrysia!!!
andav, ja od jakiegos czasu uzywam tego korektora:
Garnier, NutriDermist, Kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem 2 w 1 - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
i mi baaaardzo odpowiada
Ostatnia edycja:
Podziel się: